2777
2789
واقعا چه خوب من استرس دارم

استرس چی بخدازندگیتوعوض میکنه بخاطرهمین بچم 2سالش بشه یکی دیگه میارم بچت ازگوشت وخونته چطوردلت میادبه سقط فکرکنی بروخداتوشکرکن بعضیاهزینه میکنن وفقط نطفه بکارن وهزارتادرومرض دارن اصلابچه دارنمیشن بعدتوبه چی فکرمیکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم حتی اگه شرایطش رو نداشته باشم وضع مالیم خوب نباشه و خیلی وضعم خراب باشه هیچوقت هیچوقت سقط نمیکنم چون حتما خداوند خالق اون طفل معصوم یه چیزی میدونستم اون بچه رو بهم داده حتما منو لایق مادری اون میدونسته یا هرچیز دیگه ای....مگه من بیشتر از خدا میفهمم خدایی که از همه چیه زندگیه من با خبره از تمام مشکلاتم بدبختیام باخبره حتما یه صلاحی دونسته که اون بچه رو بهم هدیه داده درست نیست هدیه شو پس بدم که اگه بخوام هدیه شو پس بدم شک ندارم یه روزی یه جایی چنان تو کاسه م می‌ذاره که خودمم نمی‌فهمم تاوان کدوم گناه رو دارم پس میده....به خداوندی خدا خودم با چشام تو دور و اطرافم دیدم کسایی که بچه ناخواسته داشتن و سقطش کردن و بعد از پانزده سال خدا چنان گذاشت تو کاسه ش که الان حیرونه تاوان کدوم گناهه که داره پس میده که ما میتونیم تاوان کدوم گناهه ولی خودش حالیش نیست بچه ای که بعد از سقط کردنش بدنیا اومد جفت دستکش کجه و حتی قدرت اینو ندارن یه پر برداره....آره عزیزم تاوان داره نکن اینکارو هدیه قشنگ خدارو پس نده که خدا هیچ خوشش نمیاد این بنده خدا نه یکسال بعد نه چهار سال بعد تاوانش رو دید بلکه پانزده سال بعد تاوان کاری که کرد و دید متاسفانه....بنظر من خداوند تو هر شرایط حتی تو بدترین شرایط بهت بچه داده ازش مواظبت کن چون حتما به صلاحت بوده

میگه باید وضواینا بگیریم مذهبی نیس ولی سراینجور مساعل میگه ادم باید پاک باشه

خب اگر باردار بودی که بگو سقطش یعنی قتل یه کم مقاومت کن قوی باش بگو گناه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
استرس چی بخدازندگیتوعوض میکنه بخاطرهمین بچم 2سالش بشه یکی دیگه میارم بچت ازگوشت وخونته چطوردلت میادب ...

نه من دلم نمیاد حالا معلوم نیست بچس یانه،اگه باشه دلم نمیاد عزیزم 

نه من دلم نمیاد حالا معلوم نیست بچس یانه،اگه باشه دلم نمیاد عزیزم 

بروحالشوببر ی بچه ی دیگه میادوآی من منتظرم بچم دوسالش بشه یکی دیگه درست کنم باهم بزرگ بشن نمیدونم چراذوق بچه دیگه دارم بااینکه این کوچلواذیتم کرده 😁انشالله هرچی خیرباشه بشه خدابزرگه اگه به صلاحه که بچه ای باشه پ ازبودنش شادباش حتی واسه ی لحظه ناراحت ونگران نباش عزیزدلم😘من دعامیکنم بچه ای باشه ی خبری بهم بده اگه بارداربودی