نه عزیزم حتی اگه شرایطش رو نداشته باشم وضع مالیم خوب نباشه و خیلی وضعم خراب باشه هیچوقت هیچوقت سقط نمیکنم چون حتما خداوند خالق اون طفل معصوم یه چیزی میدونستم اون بچه رو بهم داده حتما منو لایق مادری اون میدونسته یا هرچیز دیگه ای....مگه من بیشتر از خدا میفهمم خدایی که از همه چیه زندگیه من با خبره از تمام مشکلاتم بدبختیام باخبره حتما یه صلاحی دونسته که اون بچه رو بهم هدیه داده درست نیست هدیه شو پس بدم که اگه بخوام هدیه شو پس بدم شک ندارم یه روزی یه جایی چنان تو کاسه م میذاره که خودمم نمیفهمم تاوان کدوم گناه رو دارم پس میده....به خداوندی خدا خودم با چشام تو دور و اطرافم دیدم کسایی که بچه ناخواسته داشتن و سقطش کردن و بعد از پانزده سال خدا چنان گذاشت تو کاسه ش که الان حیرونه تاوان کدوم گناهه که داره پس میده که ما میتونیم تاوان کدوم گناهه ولی خودش حالیش نیست بچه ای که بعد از سقط کردنش بدنیا اومد جفت دستکش کجه و حتی قدرت اینو ندارن یه پر برداره....آره عزیزم تاوان داره نکن اینکارو هدیه قشنگ خدارو پس نده که خدا هیچ خوشش نمیاد این بنده خدا نه یکسال بعد نه چهار سال بعد تاوانش رو دید بلکه پانزده سال بعد تاوان کاری که کرد و دید متاسفانه....بنظر من خداوند تو هر شرایط حتی تو بدترین شرایط بهت بچه داده ازش مواظبت کن چون حتما به صلاحت بوده