2777
2789
عنوان

و بازم خانومای باردار نیان😁🧟‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 201 پست
مرسی 😐😐😐😐😐😐😐

😂😂😂😂😂😂😂😂

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه اختیار داری خودش ببینه  میدونه باکیم

عاقابامنی؟😢

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عموم اینا توی محله ای هستن که خونه هاش خیلی قدی می هستن و آپارتمان هم هستن

یه مدت یه خانواده عرب عراق اومده بودن واحد روبرویی اینا سه تا دختر داشت عجیب غریب

یروز اومدن گفتن بیاید روح احضار کنیم من که مسخرم میومد اصرار کردم که آره اینکارو بکن خلاصه برقا رو خاموش کردیم و شمع روشن کردن و وسایلشونو که نمیدونم اسمش چیه ولی حروف الفبا و اعداد و اینا بود با یه نشانگر گذاشتن شروع کردن یه چیزایی گفتن و گفتن روح یه پسر الان اینجاس و شروع کردن ازش سوال پرسیدن دستشونو بافاصله روی نشانگر گذاشته بودن و نشانگر حرکت میکرد من اول فکر کردم خودشون دارن حرکتش میدن ولی دیدم فاصله داره دستشون و خودمم دستمو گذاشتم رو دستشون و دیدم که نشانگر واقعا خود به خود داره حرکت میکنه یعنی واقعا وحشتناک بود جیغ زدم و برقا رو روشن کردم و فرار کردم

مثلا میپرسیدن چند سالته نشانگر اول رفت سمت عدد ۲ بعد ۵ یعنی ۲۵

به خدا الانم یادش افتادم سر درد گرفتم

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

دختر عموم میگفت یروز سرزده رفتم خونشون دیدم دختر بزرگه تو آشپزخونه داره تمیز گاری میکنه و یه پسر بچه هم قایم شده پشت یخچال داره قایمکی نگاه میکنه گفت پرسیدم این بچه کیه  گفته بچه چی؟؟من تنهام همه رفتن بیرون

دختر عموم گفت یهو بچه غیب شد

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
عموم اینا توی محله ای هستن که خونه هاش خیلی قدی می هستن و آپارتمان هم هستن یه مدت یه خانواده عرب عر ...

وای دیگ نکن طرف خوب نباشه توام باشی بری یهو بیاد اذیتت کنه😖