2777
2789
عنوان

یائسگی

127 بازدید | 11 پست

سلا خانم ها ممنون از جوابتون بچه ها مامان من ۴۰ سالشه داره یائسه میشه چون بعضی وقتا سه ماه نمیشه بعضی ماها هم سر وقت ک بنظرم عادیه 😑 ولی این ماه فقط وقتی میره دسشویی البته ببخشید واضح میگم یکم خونریزی داره فقط وقتی میره دسشویی و حالت درد پریودی داره بنظرتون عادیه

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲

از کجا معلوم که یائسگی باشه؟؟؟؟ این حالتا گاهی وقتا توی دخترای جوون هم هست. اما یائسگی نیست. فقط بهم ریختن هورموناس. باید برن متخصص زنان بررسی کنه

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ازمایش هورمونی دادن ....مادرتون همسن منه تقریبا 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

اول برن دکتر ازمایش هورمونی بنویسن و بدن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
از کجا معلوم که یائسگی باشه؟؟؟؟ این حالتا گاهی وقتا توی دخترای جوون هم هست. اما یائسگی نیست. فقط بهم ...

چون مامان بزرگمم ۴۰ یائسه شده بقیه خاله هامم همینجور 

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲
چون مامان بزرگمم ۴۰ یائسه شده بقیه خاله هامم همینجور 

آهان

بازم به هرحال باید برن دکتر زنان. آزمایش هورمونی و سونوگرافی بدن

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن