2777
2789
عنوان

بیشعوری!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 38 پست

وقتی به یکی زنگ میزنی طرف جواب نمیده ادب حکم میکنه بعدا خودش یه زنگ بزنه بگه چیکار داشتی زنگ زدی.مانند جاریه من.۳ماه پیش زنگ زدم تسلیت بگم مادربزرگش فوت کرده بود جواب نداد.هنوزم زنگ نزده بگه اون روز زنگ زدی اصلا چیکار داشتی؟به نظرم بیشعوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان گفتم اینکه بازاریاب شرکتی مثل پنبه ریز باشی و مهمونی صاحبخونه را با بازار کارت اشتباه بگیری تک تک مهمونا را وادار کنی بیان محصولاتو ببینن بعد بساط کنی طرفو بتدازی تو رودرواسی که ازت بخره واصلا توجه نکنی صاحبخونه راضی نیست یا طرف داره همه جوره میگه نه ولی اصرار داری بخره ازت . خب راحت بیا ی کارت که آدرس و سایت کانالت هستو بهش بده بگو ی سر بزن کاری بود در خدمتم .

وقتی به یکی زنگ میزنی طرف جواب نمیده ادب حکم میکنه بعدا خودش یه زنگ بزنه بگه چیکار داشتی زنگ زدی.مان ...

تو باید برای تسلیت دوباره زنگ میزدی چون کارت واجب بود.شاید ندیده پاک شده و هزار دلیل

بی اعصاب

به پدر شوهر و مادر شوهرم میگم بیشعور

فکر میکنن ما توی ماشین میشاشیم تا حرکت کنه.جایی میخوان برن زنگ میزنن ماشینو بیار.باک خالی برمیگردونن.حاضرن وسط راه بدون بنزین بمونن اما ماشین رو خالی برگردونن.

من اصلا ازشون راضی نیستم.

تو باید برای تسلیت دوباره زنگ میزدی چون کارت واجب بود.شاید ندیده پاک شده و هزار دلیل

عزیزم دوبار زنگ زدم گوشیش.تو شهر مادرشوهرم بود یه بارم زنگ زدم خونه مادرشوهرم گفتم گوشیو بده بهش ولی گفت فعلا نیست رفته بیرون .چندبار باید پیگیرش بشم؟؟میس کال ادمو نمیبینه؟

عزیزم دوبار زنگ زدم گوشیش.تو شهر مادرشوهرم بود یه بارم زنگ زدم خونه مادرشوهرم گفتم گوشیو بده بهش ولی ...

لابدتوقع داشته بری ببینیش😐؟؟بعضی هااینجورین خیلی توقعشون بالاایناهم میگن بیشعوروو😑

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
بیشعور فقط مادرشوهر و خاهرشوهرم  هزارتا دلیلم میتونم بیارم 😐

بیشعورهاخیلی اهل فتنه..تیکه....بهم ریختن دوبه هم زدننن😂😂😂

لابدتوقع داشته بری ببینیش😐؟؟بعضی هااینجورین خیلی توقعشون بالاایناهم میگن بیشعوروو😑

من با بچه کوچک ۶ماهه.با دوتا دوقلو ۴ساله ۴۰۰کیلومتر برم واسع مادربزرگ جاریم که تو عمرم ندیدمش؟؟خود شوهرم گفت احتیاجی نیست بریم .واقعا اصلا کلا یه مدلیه جاریم یه کارایی میکنه باهام خندم میگیره.اونوقت خودش واسه فامیل های من یه زنگم نمیزنه حتی تسلیت بگه

همه ماهایجوربیشعوریم.....😑

حالاهرکی یه خصوصیاتی داره ولی انکارش میکنه....واونوبرای دیگری میبینه....اصلاااازیرباررفتارهای زشت خودش نمیره....