2777
2789
خوب نگرفتم دیگه دروغ ک ندارم  کلا خدا منو کنارگزاشته

گلم حاجتت چیه؟ بگو 

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چی بگم خدا انقدر هوامو نو داره و ما انقدر به درگاهش بدی کردیم حالا خدا باید خجالت بکشه یا ما ...

من جاش بودم از خجالت اب میشد حداقل پای قولی ک توقران داوم می ایستادم

نماز اول وقتم ترک نمیشد ولی الان اصن حال نماز ندارم فقط ازترس جهنم میخونم وقتی ب نماز می ایستم حالم ...

عزیزم خدا ادمارو ازمایش میکنه حتی ماه ها اجابت نمیکنه تا ببینه ماادما چقد سرحرفمون هستیم وچقد سرقولایی ک ب خدا دادیم هستیم عزیزم نمازتو ترک نکن حتی دقیقتر باش خداداره امتحانت میکنه وسعی کن ازین امتحان خوب بیرون بری بعد ببین چجوری کارات راه میوفته خدا صبر مارو میسنجه از خدا صبر بخاه وراضی باش ب صلاح خدا چون صلاح مارو فقط خدا میدونه .خدا ادمایی رو ک دوست داره بیشتر امتحان میکنه خوشحال باش ک خدا دوستت داره ودوست داره تو همش باهاش حرف بزنی پس کم نیار..پشت درهر بسته ای دری بازه ک سعادت وصلاح تو پشتشه پس ناامید نباش

قربونت برم منم عالی ام اصل حالت کہ خوبہ؟  قربون چشایہ قلبیت😋😘

اره عزیزم از دیروز حالم خیلی بهتره ممنون بابات حرف های قشنگت خیلی روم تاثیر گذاشت😙😙😍😍

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
من جاش بودم از خجالت اب میشد حداقل پای قولی ک توقران داوم می ایستادم

چی بگم گلم بهتره بگم خیلی ناشکری میکنید این چیزا درباره خدا قشنگ نیستند مطمئن باش مارو از خودمون بیشتر دوس داره تا خودت رو تغییر ندی زندگی تغییر نمیکنه

عزیزم خدا ادمارو ازمایش میکنه حتی ماه ها اجابت نمیکنه تا ببینه ماادما چقد سرحرفمون هستیم وچقد سرقولا ...

اینقد امتحان شدم ک دیگخ سردارازمونم فقط برام جالبه خدا یی ک نمیتونه چراقول میده

خوشحالم کہ تو خوشحالی 😍😍😍😍❤❤❤❤

😙😙😙  منم از آشناییتون خیلی خوشحال شدم

مرابخانید تا  استجابت کنم

مگہ ھمون نگفتہ اگہ استجابت نشد بہ نفعت نبود اگہ نکردم بھتر ازاونی کہ میخواستی بھت میدم  مگہ نگفتہ صبر کن 

بھت گفتہ مطمعن باش بعد ھر سختی اسودگی ھست 

یکم صبر کن ناشکریشو نکن باھش قھر نکن دلت بگیر دیگہ کسیو نداریا