2777
2789

عزیزم بهترین کار برا اجابت حاجت نماز اول وقته ودعا کردن بعد ازنمازه ک اول برادیگران دعاکنی اخرش برا خودت  وتوسل کنی ب اعمه وبیشترین اجابت نیمه شب نماز خوندن ودعا کردن و بعدازنماز صبحه ..انشاالله حاجت روا بشی ب حق حضرت فاطمه س چندروز دیگه  تولدشونه از حضرت فاطمه بخاه ک ایشون خیلی مهربونن وانشاالله شب تولدشون شفاعتت کنه ..التماس  دعا دارم منم دعا کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا خدا همچین میکنه واقعا چطورروزقیانت روش  میشه توروی مانگاه کنه

کاسه تو برعکس گرفتی مقصر بالایی نیس

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
خونومش عزیزم وجواب نگرفتم

ترک گناه منظورم اینه که حجابتون کامل  کامل باشه، حجاب کامل چادره و در حد گردی صورت دیده بشه

ارایش اصلا نکنین

مراقب هر حرف یا رفتارتون باشین، خیلی مهمه که به هیچ وجه پشت سر کسی حرف نزنین و دل کسی رو نشکنید و اگر ناخواسته پیش اومد استغفار کنین و عذرخواهی

دروغ نگین اصلا 

خوش اخلاق باشین

از همه مهمتر نمازها اصلا قضا نشه مخصوصا نماز صبح 

و گناه های بزرگ تر که بماند دیگه

شما چله ی ترک گناه بگیرید دعاتون مستجاب نشد بیاین منو فحش بدین

چجوریه؟

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
عزیزم بهترین کار برا اجابت حاجت نماز اول وقته ودعا کردن بعد ازنمازه ک اول برادیگران دعاکنی اخرش برا ...

نماز اول وقتم ترک نمیشد ولی الان اصن حال نماز ندارم فقط ازترس جهنم میخونم وقتی ب نماز می ایستم حالم از کارلی ک میکنم بهم میخوره

ترک گناه منظورم اینه که حجابتون کامل  کامل باشه، حجاب کامل چادره و در حد گردی صورت دیده بشه ار ...

اگہ این باشہ خدا بہ بندہ ھای کافرش پس نباید ھہچی بدہ دیگہ ؟ 

نہ عزیزم حتما بہ نفعش نبودہ نگرفتہ ما کہ نفع خودمونو از خدا بھتر نمیدونیم

اخه چرا خدا همچین میکنه واقعا چطورروزقیانت روش  میشه توروی مانگاه کنه

نمیدونم چی بگم خدا انقدر هوامو نو داره و ما انقدر به درگاهش بدی کردیم حالا خدا باید خجالت بکشه یا ما؟!

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
اگہ این باشہ خدا بہ بندہ ھای کافرش پس نباید ھہچی بدہ دیگہ ؟  نہ عزیزم حتما بہ نفعش نبودہ نگ ...

من نگفتم هیچی نمیده خدا در غیر این صورت

وقتی یه چیزی رو خودت از خدا میخوای این راهشه

هرجا بزنی ،عرفا گفتن هرجا کم اوردی استغفار کن

سلام قشنگم  حالت چطورہ

بهههه ببین کی اینجاست😍😍😍

سلام گلم خیلی ممنون شما خوب هستی؟

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍