بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وایی بنجامین باتن 😂😂😂یجوری بود وقتی بچه شد بعد زنش بغلش میگرفت آخرای عمرش😂😂😂
من حس عاشقانه ميگرفتم ازشون😂😆
گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
فرهاد نمیدونست شیرین حتی ازدواج کرده ووقتی فهمید تعادلشو ازدست داد و از کوه پرت شد
ب دروغ بهش گفتن مرده
ازدواج نبود ك!
اتفاقا خيلي شبيهه ها
گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
منظورم این نبود از عقایدت دست بکشی بزار ساده تر بگم وقتی شما پای درد و دل یه مرد میشینی باید ...
با دوتا پستت موافقم👍🏼
فيلم خوب ديدي ب منم معرفي كن؟
همه دوستاني ك با اسي مخالفن و گتسبي رو دوست دارن فيلم بهم معرفي كننننننن
به نظر من یه نکته خوبی که فیلم گتسبی داشت این بود که علیرغم اینکه موضوعش یه داستان عاشقانه معمولی بود ولی خیلی خوب و جذاب فیلم رو درست کرده بودن طوریکه همسر من که اصلا فیلم های این مدلی دوس نداره جذب شده بود بر عکس فیلم های ایرانی که واقعا افتضاح میسازن و فقط پول و بودجه مملکت و مردم بدبخت رو هدر میدن فیلم هایی مثل لس آنجلس تهران یا سامورایی در برلین یا .... واقعا آدم شرمش میگیره از نگاه کردنشون