2777
2789
عنوان

گتسبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 50 پست
اگ عاشقانه دوست داري پنجامين باتن ببين يا لاست ببين اگ يريال دوست داري فرندز هم كمديه عاليه

بنجامینو دیدم و خوب بود هرچند بنظرم نمیشه بهش گفت عاشقانه🙄

لاست هم

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄
وقتی داری یه رمان خارجی میخونی باید ذهنتو از باید و نبایدهای فرهنک خودت پاک کنی تا بتونی درکش کنی و ...

مساله فرهنگ من نیست 

عقاید منه

و منه جدا از عقایدم دیگه من نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در داستا خسرو و شیرین میخونیم فرهاد که عاشق شیرین بود اما بهش نرسید از عشقش دست نکشید و تصمیم گرفت ب ...

فرهاد نمیدونست شیرین حتی ازدواج کرده ووقتی فهمید تعادلشو ازدست داد و از کوه پرت شد

وایی بنجامین باتن 😂😂😂یجوری بود وقتی بچه شد بعد زنش بغلش میگرفت آخرای عمرش😂😂😂

من حس عاشقانه ميگرفتم ازشون😂😆

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بله این مفهومو داشت اما این اولین برداشتش نمیشد و تازه این خیلی مفهوم عمیقی نیست ک ب احتیاج ب ساخت ...

ببین سلایق متفاوته ولی این دلیل نمیشه شما بگین این فیلم اصلا مفهومی نداشته فقط مطابق علایق سلیقه شما نبوده

شما قبل اینکه فیلمیو ببینی خلاصه شو تو نت سرچ کن اگه باب میلتون نبود نگاه نکنید

فرهاد نمیدونست شیرین حتی ازدواج کرده ووقتی فهمید تعادلشو ازدست داد و از کوه پرت شد

ب دروغ بهش گفتن مرده

ازدواج نبود ك!

اتفاقا خيلي شبيهه ها

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

منظورم این نبود از عقایدت دست بکشی 

بزار ساده تر بگم وقتی شما پای درد و دل یه مرد میشینی باید احساسات زنانه خودت رو کنار بزاری تا درکش کنی

پافشاری روی بعضی چیزا مانع میشه بتونی حرف دیگران رو درک کنی

منظورم این نبود از عقایدت دست بکشی  بزار ساده تر بگم وقتی شما پای درد و دل یه مرد میشینی باید ...

با دوتا پستت موافقم👍🏼

فيلم خوب ديدي ب منم معرفي كن؟

همه دوستاني ك با اسي مخالفن و گتسبي رو دوست دارن فيلم بهم معرفي كننننننن

به نظر من یه نکته خوبی که فیلم گتسبی داشت این بود که علیرغم اینکه موضوعش یه داستان عاشقانه معمولی بود ولی خیلی خوب و جذاب فیلم رو درست کرده بودن طوریکه همسر من که اصلا فیلم های این مدلی دوس نداره جذب شده بود بر عکس فیلم های ایرانی که واقعا افتضاح میسازن و فقط پول و بودجه مملکت و مردم بدبخت رو هدر میدن فیلم هایی مثل لس آنجلس تهران  یا سامورایی در برلین یا .... واقعا آدم شرمش میگیره از نگاه کردنشون

همه دوستاني ك با اسي مخالفن و گتسبي رو دوست دارن فيلم بهم معرفي كننننننن

After  نسبتا عاشقانه

Knife out  خانوادگی پلیسی

It ترسناک تخیلی ۱ و ۲ داره 

فیلم زیاد دیدم اسمشون یادم نمیاد