2777
2789
عنوان

رژلب

1818 بازدید | 41 پست

سلام خانوما. روزتون بخیر

بیاین مارکهای رژلب رو به همدیگه معرفی کنیم و مزایا و معایب رژهایی که داشتیم رو بگیم. اینجوری میتونیم نسبت به برندهایی که توی بازار هست آگاه بشیم.

مرسی از همه

دخترم همه زندگی منه

اول از همه خودم😊

گلدن رز ولوت : خیلی راضی ام

فلورمار مدل شاین عالیه

دبورا : راضی نیستم.یه کم خشکه 

به نظرم رژلب باید نرم و یه کم چرب باشه که راحت روی لب کشیده بشه و لبها رو خشک و پوسته نکنه و نیاز نباشه زیرش مرطوب کننده بزنی

دخترم همه زندگی منه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لایک بچه ها. منم یه رژ خوب تقریبا هلویی رنگ خفن میخام. خودمم کنویس میزنم راضیم. رژ های اورآل هم عالی ...

اورال عالیه. ولی کنویس نداشتم تا حالا. برای کجاست؟ خوبیاش چیه از نظر شما؟

دخترم همه زندگی منه
اورال عالیه. ولی کنویس نداشتم تا حالا. برای کجاست؟ خوبیاش چیه از نظر شما؟

من کل مارک آرایشی خرید عروسیم مارک کنویس بود عالین مخصوصا رسملش. سبک و راحت رژ هاشم عالین چرب و نرم

من کل مارک آرایشی خرید عروسیم مارک کنویس بود عالین مخصوصا رسملش. سبک و راحت رژ هاشم عالین چرب و نرم

چه عالی. این دفعه از این مارک می گیرم.

ریمل اورال دارم اونم عالیه. 

دخترم همه زندگی منه
اون رژ گلدن که گفتی خوبه یا اورآل؟ قیمتا چندن؟؟

اورال داشتم قبلا ولی واقعا از این گلدن رز خیلی راضیم.ارزونتر هم بود

حدود ۴۰.

چجوری میشه عکس  گذاشت؟ عکساشونو بذارم  ببینی

دخترم همه زندگی منه
اورال داشتم قبلا ولی واقعا از این گلدن رز خیلی راضیم.ارزونتر هم بود حدود ۴۰. چجوری میشه عکس   ...

اون پایین کنار عکس شکلک یه عکس تصویر هست بزن روش میره تو گالری انتخاب کن تیک بزن میاد

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز