2777
2789
عنوان

رژلب

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم. اگر الان بخوای رژ بگیری گلدن میگیری فلورمار یا اورآل؟؟؟؟؟؟

قطعا گلدن میگیرم. ببین اینقدر از این رژ استفاده میکنم که سریع داره تموم میشه. بازم میخوام همین رنگشو بگیرم. روی لبام یکدسته و رنگ طبیعی و قشنگی داره. دبورا رو گرفتم صد. ولی فقط یه بار زدم. خشک و بی کیفیت.

دخترم همه زندگی منه
قطعا گلدن میگیرم. ببین اینقدر از این رژ استفاده میکنم که سریع داره تموم میشه. بازم میخوام همین رنگشو ...

من عید عروسی پسرعممه ارایشگاه نمیرم واس همین میخام یه رژ خوب بگیرم. تنوع هم باشه.پس گلدن میگیرم به فلورمار و اورال هم فکر نمیکنم

من عید عروسی پسرعممه ارایشگاه نمیرم واس همین میخام یه رژ خوب بگیرم. تنوع هم باشه.پس گلدن میگیرم به ف ...

عزیزم پیشنهاد من اینه اول یدونه بگیر ببین شمام اگه مثل من راضی بودی بعد چند تای دیگه. اول یکیو تست کن. راستی من خط لب همین مارکو هم دارم. رنگ همین رژ. اونم خیلی خوبه.

ولی مداد چشمش رو خیلی دوست نداشتم. خط چشم اتود گرفتم عالیه

ایشالا عروسی خوش بگذره و از همه خوشگل تر شی 😍😍

دخترم همه زندگی منه
شما که تجربه مدادی داری به نظرت نسبت به رژهای معمولی خشک تر نیستن؟ اگه نرم روی لب میشینه که منم کلا ...

مدادی که قطعاخشکتره

جامدهم چن وقت پیش مک گرفتم ازلحاظ نرمی عالیهههه چربه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز