2777
2789
عنوان

گواهی نشوز .

1253 بازدید | 22 پست

شوهرم گواهی نشوز گرفته بعدش من رفتم شعبه اجرای احکام اعلام امادگی کردم با شوهرم تماس گرفتن گفتن بیا دادگا امروز امروزم دوباره تماس گرفتن نیومد اصلا جواب نداد....من براش اظهار نامه رسمی فرسادم امروز همه چیو گفتم اخرشم عریضه نویس طبق ۴۸ساعت اینده جواب بدین وگرنه از طریق مراجع قضایی اقدام میکنم 

بنظرتون جواب نده شکایت کیفری ترک انفاق کنم ؟؟؟

گواهی نشوز باطل میشه اونوقت ؟؟؟؟

به نتیجه میرسه اصلا؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مال منم همین بودامدتمکینم گرفت بعدخونه روخالی کردوحهیزیه ام روهم برد،من 4تااظهارنامه توی یک سال بهش دادم بعدرفتم نفقه شکایت کردم توی شورارای ندادن اعتراض زدم محکوم شد،اماهنوزرایش نیامده 

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
مال منم همین بودامدتمکینم گرفت بعدخونه روخالی کردوحهیزیه ام روهم برد،من 4تااظهارنامه توی یک سال بهش ...

اهان پس محکوم شد فکرکنم بخاطر اظهار نامه های بود ک فرسادی وگرنه قبول نمیکردن حرفتو

ینی اگه جواب اظهار نامه نداد شکایت کیفری نکنم؟؟؟

ایشون باید شرایط تمکین و اسباب تمکین کردن شما از خودش را فراهم کنه .شما اعلام آمادگی برای تمکین کردید و اگر ایشون شرایط را فراهم نکنه حکم بلااثره.بله بعد از اینکه مهلت اظهارنامه منقضی شد میتونید شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید 

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
ایشون باید شرایط تمکین و اسباب تمکین کردن شما از خودش را فراهم کنه .شما اعلام آمادگی برای تمکین کردی ...

عزیزم شوهرم اماده کرده ولی دنبالم نیومده اصلا یجورای کلاه رفته سرم ب نا حق بهش گواهی دادن با اینک من حاضر ب برگشت بودم دیروزم ک از احکام خواستنش امروز نیومد اصلا جوابیم نداد

واس باطل کردن گواهی با این اظهار نامه میشه شکایت ترک انفاق کیفری کنم به نتیجه میرسه؟؟؟

رای باطل نمیشه این اصطلاح اشتباه گلم در صورتیکه رای اجرا نشه بی اثر میشه ولی باطل نه .شما بعد از مهلتی که توی اظهارنامه دادی به ایشون برو شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کن

رای باطل نمیشه این اصطلاح اشتباه گلم در صورتیکه رای اجرا نشه بی اثر میشه ولی باطل نه .شما بعد از مهل ...

خب من شکایت ترک انفاق کنم به کجا میرسه ؟ اونجا بگم من میرم سر زندگی ولی شوهرم نمیبرتم

رای باطل نمیشه این اصطلاح اشتباه گلم در صورتیکه رای اجرا نشه بی اثر میشه ولی باطل نه .شما بعد از مهل ...

خب من چیکار کنم واس اینک این گواهی ابطال شه اظهار نامم دادم اگ جواب نداد شکایت ترک انفاق جواب میده ؟؟؟

اهان پس محکوم شد فکرکنم بخاطر اظهار نامه های بود ک فرسادی وگرنه قبول نمیکردن حرفتو

شماشانسی که اوردی اینه که اجرای احکام باهات همکاری کرده ،قاضی پرونده من پرونده رومختومه کرده بودومن یک سال دویدم تا به خاطراینهمه اظهارنامه که حواب نداده بتونم محکومش کنم،به نظرم اظهارنامه بفرست وحتما توش قیدکن که آمادگی تمیکن عام و6اص رودارم وشماشرایط تمکینو مهیانمیکنی،بزاردوسه ماه دیگه بگذره هرماه براش یکی بفرست بعدبروشکایت کن 

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
خب من شکایت ترک انفاق کنم به کجا میرسه ؟ اونجا بگم من میرم سر زندگی ولی شوهرم نمیبرتم

ایشون محکوم میشه به جرم ترک انفاق.شما هم باید بگی من در تمکین ایشون هستم ولی ایشون مثلا منو از خونه بیرون کرده یا خرجی نمیده یا نمیاد دنبال من برای بازگشتن به خونه علی رغم اینکه من در تمکین ایشون هستم .لازم هم نیست بگید از زندگی اومدید بیرون و ایشون نمیاد ببرتتون شما استناد کنید که من باید در تمکین باشم و اعلام امادگی هم کردم ایشون خودداری میکنه همین