2777
2789
عنوان

گواهی نشوز .

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 22 پست
شماشانسی که اوردی اینه که اجدای احکام باهات همکاری کرده ،قاضی پرونده من پرونده رومختونه کرده بودومن ...

مدیر اجرا خودش دید ک این اقا علاقه ب زندگی نداره گف تنها راهشم ارسال اظهار نامس اخه زنگم زدن نمیومد اصلا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهان اگه گواهی نشوزی گرفته بده قاضی چی من چی بگم

بگو منم اعلام بازگشت کردم این هم اظهارنامه ای هست که فرستادم ولی از تاریخ ابلاغ اقدامی نکرده پس از همون تاریخ ابلاغ ایشون مرتکب جرم ترک انفاق شده .نسبت به قبل اون تاریخ که همسرتون رای نشوز را گرفته اقدامی نمیتونید بکنید فقط بعد از تاریخ ابلاغ اظهارنامه میشه اقدام کرد

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
ایشون محکوم میشه به جرم ترک انفاق.شما هم باید بگی من در تمکین ایشون هستم ولی ایشون مثلا منو از خونه ...

عزیزم من منظورم اینه حالا با اینک گواهیم گرفته من باز حاضرم ب تمکین ولی شوهرم بعد گواهی دیگ حاضر نیس منو ببره خونش قصدش فقط گرفتن گواهی بوده بخاطر نفقه

بگو منم اعلام بازگشت کردم این هم اظهارنامه ای هست که فرستادم ولی از تاریخ ابلاغ اقدامی نکرده پس از ه ...

اهان حتی اگ جواب اظهار نامه هم داد ولی اقدامی نکرد باز میشه شکایت ترک انفاق کرد؟؟

اهان حتی اگ جواب اظهار نامه هم داد ولی اقدامی نکرد باز میشه شکایت ترک انفاق کرد؟؟

جواب اظهارنامه ملاک نیست .شما الان به خونه مراجعه کردید یا منتظرید ایشون بیاد؟میتونید وارد منزل بشید یا خیر؟

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
جواب اظهارنامه ملاک نیست .شما الان به خونه مراجعه کردید یا منتظرید ایشون بیاد؟میتونید وارد منزل بشید ...

خونه ای ک برای تمکین معرفی کرده شهرستان متاسفانه من تنهای نمیتونم مراجعه کنم دوره راهش 

ولی شوهرم اینجاهم خونه داره ساکن همین شهر خودمونه شغلشم تو تهران فقط خونه صوری معرفی کرد متاسفانه اجراهم به حرفاهم رسیدگی نکرد .........ولی من به اینجاهم مراجعه کردم صورت جلسه شد پسر عموش گف اینجا ساکنه ولی سرکار بعد اینو بردم تو پرونده اجرای احکام گزاشتم ولی رسیدگی نشد