دوستان گلم تعداد محدودی از سرویس های لحاف و برخی دیگر از محصولات تو انبار موجود دارم که چون با دلار ارزونتر وارد شدند با قیمت قبل براتون گذاشتم سری جدید کارها به زودی در وبلاگ اضافه میشه ولی چون قیمت دلارشون بالاتر هست مسلما قیمت محصول هم بالا میره البته متاسفانه همسرم تصمیم داره موجودی انبارمون رو چون تعدادش کم شده به صورت یکجا به مغازه دار بفروشه تا جا برای کانتینرهای جدید باز باشه. ولی من دوست دارم مستقیم شما از من خرید کنید تا دیگه سود مغازه دار رو دور زده باشید و قیمت براتون مناسب تر بیفته. تعداد محدوده.....مسلما اگر زودتر تماس بگیرید کمتر شرمندتون میشم
ببخشید زیاد شد
دوستان عزیزم برای دیدن طرح ها و سایر کالاها به لینک زیر مراجعه بفرمایید http://www.dorad.persianblog.ir سوالی باشه در خدمتم
از روزهای تکراری ، استفاده ای غیر تکراری بکنید....شاید هدف از اینهمه تکرار، همین باشد . . .
دوست داشتی عکسهای طرحی که پسندیدید رو هم نشونشون بده تا بدونن دقیقا طرحی که قراره برسه دسشون کدومه تا مغایرتی نداشته باشه سفارش شما با چیزی که تحویل میدم
از روزهای تکراری ، استفاده ای غیر تکراری بکنید....شاید هدف از اینهمه تکرار، همین باشد . . .