2777
2789
عنوان

خستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 35 پست
مرسي از راهنماييتون❤️

خواهش عزیزم 

زندگی متاهلی پر از این چیزاست دو نفر با سلایق مختلف کنار همن و هزار بار از این اتفاقا پیش میاد تو زندگی همه هم هست

واسه هرکدوم بحث کنیم یا ناراحت شیم که باید اعصابو تعطیل کنیم هرروزم از روانشناس وقت بگیریم بیخیال گلم

خدایا برام بخواه... قول میدم مامان خوبی بشم 
خونه تميزه پنجشنبه تميز كردم حسابي فقط يه جاروي ديگه ميخواد اونم به همسرم گفتم كه انداخت پشت گوشش

خب خدارو شکر جارو هم خودت بزن اشکال نداره چیزی بهش نگو باید ببینه چه زن خانوم و خوش سلیقه ای داره انرژی مثبت به خودت بده تو میتونی عزیزم محکم باش قبلشم یه گل گاو زبون دم کن با نبات زعفرونی بخور شروع کن مطمئنم همه چی خوب پیش میره💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

يعني ميشه ازم تشكر كنه 😭😭😭 تنها بديش اينه كه ميگه هربار مامانم مياد بايد خانوادش بيان  من ح ...

اشکال نداره وظیفه که نه شما لطف میکنی بخاطر رضای خدا ظرف میشوری خدا بهت خیر و برکت میده عوضش منم خونه مامانم برم کار نمیکنم😂😂 ولی خونه مادر شوهر فرق میکنه عزیزم زندگیتو بخاطر این چیزا تلخ نکن یه شب مهمونیه و مهمونام میان و میرن بعدش شمایی و همسرت زندگیت مهمتره پس یه شب در مقابل یه عمر چیزی نیست فقط اعصاب خوردیش میمونه واست

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!