2777
2789
عنوان

خستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 35 پست
سلام بنظر من ساده بگیر مهمونیتو رودروایسی رو  بذار کنار از کجا معلوم همسرتم توقع آنچنانی واسه ...

ميخواستم كم محلي كنم بهشون شما ميگيد خوب برخورد كنم بهتره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گفتم داداشتو نگو زنش دعوت نميكنه مياد ميشينه كمكم نميكنه همشم تيكه ميپرونه دعوامون شد گفت من خودم ...

عزیزم واسه یه شب کدورت درست نکن حالا فکر میکنه تو خوشت نمیاد فامیلش بیان خونت پس با مهربونی ازش کمک بخواه غذام یه چی بذار سختت نباشه 

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
خودت کباب درست کنی؟؟؟؟ خب عزیزم کارای خونه رو بسپار به همسرت خودت فقط آشپزی رو عهده بگیر زرشک پلو در ...

نه ته چين و پاستا گفته درست كنم

اشتباه خودمه از اول عروسي همش غذاهاي مجلسي و سخت و درست كردم توقع كرده 

نه جارو نميكشم اگرم كسي چيزي گفت ميگم سركار بودم نرسيدم 

عزیزم واسه یه شب کدورت درست نکن حالا فکر میکنه تو خوشت نمیاد فامیلش بیان خونت پس با مهربونی ازش کمک ...

اره همينو بهم گفت كه تو دوست نداري فاميلم بيان از اين اداها درمياري 

نه گفتم داداشتو نگو زنش دعوت نميكنه مياد ميشينه كمكم نميكنه همشم تيكه ميپرونه دعوامون شد گفت من خودم ...

دعوا نکن ،باور کن مردا مخشون نمی‌کشه یه جاهایی، با جدیت اما آروم و منطقی کاملا شرایطتو براش باز کن

حتما روش تاثیر داره 

شاید این دفعه به حرفت گوش نده اما اگه مکرر توضیح بدی قطعا رفتارش تغییر می‌کنه،بگو منم در حد معقول رفت و آمد دوس دارم اما توقع دارم شرایطمو درک کنی من دوست دارم از مهمونام به بهترین نحو پذیرایی کنم و تو چشم خانواده همسرم بی نقص باشم و دشمنی با کسی ندارم فقط و فقط خستگی جسمیه و اگه فکر کنم همسرم احساساتمو نسبت به این موقعیت درک نکنه فشار روحی زیادی داره برام این قضیه

این احلاق بد همسرتو ببخش به اخلاقای خوبش

دومش هم یه عدای معمولی بزار 

خونتم مرتب کن 

خودتم اذیت نکن

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

بنظر من که کم محلی زحمت خودتم بی ارزش میکنه من خونواده همسرتو نمیشناسم ولی ممکنه بیشتر واست چشم و ابرو کنن و با زبون اذیت کنن که حالا که !!پسرمون دعوتمون کرد تو هم پختی به ما هم خوش گذشت و اختیاردار نیستی و فلان

حالا خیلیم نمیگم شور محبت دربیاد  

ولی خب خیلی موافقم که غذات ساده باشه هی معذرت خواهیم نکن که ببخشید بد شد فقط با روی گشاده اصلا بخودت نگیر یا با خنده از جاریت کار بکش و از اینجور چیزا که خودتم اذیت نشی

خدایا برام بخواه... قول میدم مامان خوبی بشم 
نه ته چين و پاستا گفته درست كنم اشتباه خودمه از اول عروسي همش غذاهاي مجلسي و سخت و درست كردم توقع ك ...

آره عزیزم خیلیم عالی ولی اگه برنامه ریزی کنی همه کاراتو انجام میدی تو اول از همه بخاطر خودت باید خونتو تمیز کنی نه واسه مهمون بذار همه چی در حد عالی برگزار بشه هم همسرت ازت راضیه😉 هم دیگه کسی نمیتونه ایراد بگیره 

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
اره همينو بهم گفت كه تو دوست نداري فاميلم بيان از اين اداها درمياري 

دیدی گفتم مردا دنیاشون با ما زنا فرق میکنه اون فکر میکنه خستگیو زنداداششو بهونه میکنی پس سعی کن همه چی تموم باشی آخر شب می بینی که چطور ازت متشکر میشه پس غذات عالی خونه تمیز خودتم خوشگل کن که دیگه حرفی باقی نمونه ببینم چیکار میکنیا😘😍

آره عزیزم خیلیم عالی ولی اگه برنامه ریزی کنی همه کاراتو انجام میدی تو اول از همه بخاطر خودت باید خون ...

خونه تميزه پنجشنبه تميز كردم حسابي فقط يه جاروي ديگه ميخواد اونم به همسرم گفتم كه انداخت پشت گوشش

دیدی گفتم مردا دنیاشون با ما زنا فرق میکنه اون فکر میکنه خستگیو زنداداششو بهونه میکنی پس سعی کن همه ...

يعني ميشه ازم تشكر كنه 😭😭😭 تنها بديش اينه كه ميگه هربار مامانم مياد بايد خانوادش بيان 

من حتي خونه مامانم كار نميكنم ولي خونه مامانش چون پادرد داره ظرفارو ميشورم كه فك ميكنه شوهرم وظيفمه