2821
2789
عنوان

مادرشوهر!!!!!!!!!!!

458 بازدید | 27 پست

سلام.یه بار قبلا تعریف کرده بودم خانواده نامزدم خیلی خسیسن https://www.ninisite.com/discussion/topic/3879829/بازهم-داستان-همیشگی-مادر-شوهرو نامزدمم دانشجوئه الان و درامد نداره یعنی همزمان با تحصیلش بخاطر شرایط دانشگاهش نمیتونه بره سرکار با وجود اینکه خیلی باهوش و نخبه هست.باهم رفتیم پیش مشاور تست دادیم و یکساعت هم مشاوره شدیم 286 تومن شد نصفش کردیم من 143 دادم اونم همینطور دفعه بعد که رفتیم برای مشاوره و نتیجه تست هارو بگیریم مادرش زنگ زد گفت نری پیش مشاور پول نیست فقط جواب تستتو بگیر! مادرش اینا کارمندن تو خواستگاری گفتن ما تا وقتی پسرمون فارغ التحصیل بشه ماهیانه بهش حقوق میدیم واقعا اینو که دیدم گرخیدم! هیچ خرجی نمیکنن برای بچه هاشون میخوان چیکار کنن با پولاشون .مشاور به من گفت پول خودشونه دلشون نمیخواد بدن تو حق نداری اعتراض کنی.خب قول دادن ولی با این وضع مطمنم الکیه هیچی نمیدن.شما هم با حرف مشاور موافقین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین شرایط عین تورو داشتم پدرمون دراومد خییییلی سختی کشیدیم توی سن کم هم ازدواج کردیم و دقیقا عین شرایطی کخ توضیح دادی ما هم داشتیم ما مشاور نرفتیم و از هیچکس حتی ۱۰تومن تقاضا نکردیم

با تمام سختی زندگی ساختیم 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
ازاول گفتن شمام قبول کردی پس همون حرف مشاوره درسته 

ما با حقوق ماهیانه از جانب خانواده موافقت کردیم.خب نمیدن.مشاور هم میگه ندن مال خودشونه دلشون نمیخواد بدن

ببین فقط اینو میدونم برای یه آقا هیچ چیز بدتر از این نیست ک پول نداشته باشه و باید از کسی مثل پدر و ما‌درش پول بخواد، اینو میگم ک بدونی نامزدت الان خودش خیلی اعصابش برای این قضیه داغونه و شما نباید بهش غر بزنی برای این قضیه تا شرایط روحی شو بدتر کنی

ببین فقط اینو میدونم برای یه آقا هیچ چیز بدتر از این نیست ک پول نداشته باشه و باید از کسی مثل پدر و ...

من هیچی نگفتم .ولی چون هنوز عقد نکردیم میخواستم مطمن شم.این کارشون هم یعینی در اینده هیچی به ما نمیدن

به ماهم از اين قولا تو خاستگارى زياد دادن ولى واسه هر چيزى دق ميدن ماه ديگه عروسيمونه پيش پول خونه ٢٥ تومن اونم با وام جوركرديم حالا قراربود دوسال عقدبمونيم تا خونه بخرن حداقل كارى كه نميخوان انجام بدن قوله بيخودم ندن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هيچى🙃
من هیچی نگفتم .ولی چون هنوز عقد نکردیم میخواستم مطمن شم.این کارشون هم یعینی در اینده هیچی به ما نمید ...

آفرین خاااانووووم

ولی وقتی با خانواده شوهرت بودی یجوری بهشون بفهمون و قولشون رو یاد آوری کن

[QUOTE=123670859]من که هنوز زنش نشدم نشون کردن منو[/QUOTEنمدونم جی بگم ولی به نظر خانواده ی خسیسی میان  شوهرتم انگار مامانیه یعنی چی باهم رفتین مشاوره پولشو.نصف کردین اون نباید بزاره شما دست تو جیب بشی حالا تو هرشرایطی میخواد باشه 

من همونیم که هیچکس نمیتونه عوضش کنه