2777
2789
عنوان

مادرشوهر!!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 27 پست
من هیچی نگفتم .ولی چون هنوز عقد نکردیم میخواستم مطمن شم.این کارشون هم یعینی در اینده هیچی به ما نمید ...

واقعا چرا دوس دارین چیزی بدن اح🤮🤮🤮یه هزار تومنی هم بدن پاره میکنم اونوقت نوبت منت گزاشتنشونه منو شوهرم باهم سختی کشیدیمو زندگی توپی ساختیم مادرش از مغازه فست فودیشون بیرونش کردم الان اونا محتاج به ما هستن 😏

واقعا چرا دوس دارین چیزی بدن اح🤮🤮🤮یه هزار تومنی هم بدن پاره میکنم اونوقت نوبت منت گزاشتنشونه منو ...

ببین منم میدونم نامزدم آینده خیلی خوبی خواهد داشت ولی مسئله همین یکسالیه که میخواستیم اونا خرجمونو بدن.اصلا خودشونم اصرار داشتن ما که همون روز گفتیم صبر میکینیم تا شرایطش اوکی شه بعد .ولی خودش و خانوادش اصرار داشتن ما زود عقد کنیم.ولی هیچیییییییی نمیدن تازه پشت سرمم حرف میزنن.پیش پسرشون وجهه منو خراب میکنن هرچی باشه اونم مادرشه تاثیر میگیره میاد با من دعوا میکنه.حالم بهم میخوره ازین وضع بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین منم میدونم نامزدم آینده خیلی خوبی خواهد داشت ولی مسئله همین یکسالیه که میخواستیم اونا خرجمونو ب ...

ما کلی بی پولم بودیم سال اولو ولی یه هزاریم نخواستیم و ندادن تعارفم نکردن حتی ولی با مسافرکشی سرکردیم تااینکه شوهرم وارد تجارت شد و خدا جواب سختی هامونو داد 

ببین منم میدونم نامزدم آینده خیلی خوبی خواهد داشت ولی مسئله همین یکسالیه که میخواستیم اونا خرجمونو ب ...

برامنم اینجوری بودن ولی شوهرم ازم دفاع میکرد چون من خوب بودم و هیچوقت پشتشون بد نمیگفتم

ما کلی بی پولم بودیم سال اولو ولی یه هزاریم نخواستیم و ندادن تعارفم نکردن حتی ولی با مسافرکشی سرکردی ...

خداروشکر عزیزم که زندگی خوبی دارین...یه سوال شخصی بپرسم ببخشید.یه دوستی بهم گفت تو رو تو روزای بی پولیش خواسته ممکنه وقتی پولدار شه نخوادت،شوهر شما قدرتو میدونه؟

خداروشکر عزیزم که زندگی خوبی دارین...یه سوال شخصی بپرسم ببخشید.یه دوستی بهم گفت تو رو تو روزای بی پو ...

اونا ادمای تازه به دوران رسیده و احمقین این طرز فکر اشتباهه به خدا شوهر من هر روز خدا پیش کل طایفش یبار گفت هرچی دارم از زنمه ک پا ب پام اومد چهارساله ازدواج کردیم و هنوزم دغدغش براورده کردن ارزوهای منه یه دفتر داره اهدافشو مینویسه همیشه اولش مینویسه براورده کردن ارزوهای عشقم و ازمن میخوا بیا بنویس چیا دلت میخواد...فداش بشم زندگیم همیشه پشتم بوده 

من کاملا موافقم با حرف مشاور بگو از هوش و نبوغش استفاده کنه بره پول در بیاره تا چشمش به دیگرون باشه

اخه هدفش اینه PHD بگیره سال اینده هم اپلای میکنه الانم داره برای تافل میخونه و مقاله میده.خیلی طول میکشه به پول و درامد برسه.خانوادش واقعا وجدانی چطور راضی میشن من خانواده خودمو میبینم که جونشونو برا بچه هاشون میذارن اینارو درک نمیکنم بخدا

اخه هدفش اینه PHD بگیره سال اینده هم اپلای میکنه الانم داره برای تافل میخونه و مقاله میده.خیلی طول م ...

خیلی خوبه اما باید کارم‌ داشته باشه دیگه منم میخواستم از ایران برم ۱۸ سالگیم نرفتم چون نمیخواستم خرجمو‌کسی دیگه بده اول استقلال مالی :))

یاد کاربر لیموناد افتادم.عزیزم شرایط بدی داری.واقعیت اینه که کنار اومدن امثال ما که یه زندگی عادی داریم و به قول خودت پدر و مادرمون واسمون کم نمیذارن با چنین خانواده ای خیلی سخته.به نظر من که غیر ممکنه.

با احترام نظرم نسبت به نامزدت به شدت منفیه.ایشون هرچقدرم نخبه باشن درکی از زندگی زناشویی ندارن.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

عزیزم به نظرم فعلا اصلا عقد نکن تا زمانی که مطمئن بشی ایشون پولی در بساطش هست و بازدهی داره اگه الان عقد کنی دیگه پول دیدی ندیدی. خودم تک بچه تو ناز و نعمت بزرگ شدم. پدر مادر شوهرم گفتن عروسی می گیریم ال می کنیم بل می کنیم. نه عروسی نه سرویس نه یه دو تکه جهیزیه هیچی به هیچی. بعد دیدم اصلا پسرشونو ننی خوان انگار فقط قربون صدقه های ظاهری

[QUOTE=123670859]من که هنوز زنش نشدم نشون کردن منو[/QUOTEنمدونم جی بگم ولی به نظر خانواده ی خسیسی می ...

آره دقیقا

برادر منم ک برای ازدواجش چند ماه پیش رفتن با هم مشاوره ، با اینکه اون موقع سر کار نمیرفت ولی اصلا نمیذاشت نامزدش دست توی جیبش کنه، واقعا هم درست نبود اگه میذاشت نامزدش حساب کنه. تازه بابای منم یه کارمند بازنشستست، مامانمم خانه داره

ببین اینجور ک مادرشوهر شما پیش میره فکر کنم ب پسرش بگه هر وقت باهم رفتین رستورانم باید دونگی حساب کنین

2827
2791
2779
2792