2777
2789
پدريه كه تا جوان بوده هر آتيي كه فكر كني سوزونده سرمون هرچيييي هااااااااا تا الانشم والا رير سايهء م ...

تبریک به خاطر نامزدیت.ولی اونی که میخواد نامزدت بشه از گذشته ی پدرت چیزی که نمیدونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک به خاطر نامزدیت.ولی اونی که میخواد نامزدت بشه از گذشته ی پدرت چیزی که نمیدونه؟

نه آنچنان خودشم نميخواد بدونه 

ترجيه ميدم ندونه در كل...چيز راحتي نيست

مرسي گلم

بيماري و مشكلاتشو ميدونه كاملا اما اينكه پدر خوبي نبوده رو نميدونه تا حدي ميدونه

بيماري و مشكلاتشو ميدونه كاملا اما اينكه پدر خوبي نبوده رو نميدونه تا حدي ميدونه

فقط خدا بهتون صبر بده خیلی سخته

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
نه آنچنان خودشم نميخواد بدونه  ترجيه ميدم ندونه در كل...چيز راحتي نيست مرسي گلم

خب پس بزار فکر کنه که پدر خیلی خوبو مهربونی بوده هست براتون.اینو که بهت میگم آینده میفهمی.طوری با پدرت رفتار کن که انگار بهترین پدر دنیا بوده برات.چون هم ارزشو احترام خودت خیلی میره بالا.هم اون یاد میگیره که چطوزی با تو رفتار کنه.بگو من پدرم همیشه هوامو داشته. با رفتارت نذار حتی یک درصد از گذشته پدرت بویی ببره

فقط خدا بهتون صبر بده خیلی سخته

ميدوني مردم ميگن فلاني پدرشو گذاشت سالمندان بيشرفه الهي سرش بياد

نميگن كه چه بلاهايي آورد سرشون بخشيدن بعدح بازم اينجوري داره نابودشون ميكنه كه اينكارو كردن...

اي خواهر...

ميدوني مردم ميگن فلاني پدرشو گذاشت سالمندان بيشرفه الهي سرش بياد نميگن كه چه بلاهايي آورد سرشون بخش ...

به نظرم به خاطر حرف مردم خودتون رو نابود  نکنید اینطوری همگی ناراحتی اعصاب میگیرید خودم به همه گفتم مدیونید در. همچین حالی نگهداریدم به هرحال در همچین حالی زیاد نمیشه خانواده رو شناخت

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خب پس بزار فکر کنه که پدر خیلی خوبو مهربونی بوده هست براتون.اینو که بهت میگم آینده میفهمی.طوری با پد ...

تا الان همبنجوري آلروداري كردم گلم ...مرسي از دلسوزيت واقعا

تا الان همبنجوري آلروداري كردم گلم ...مرسي از دلسوزيت واقعا

عزیزدلمی فقط یه نصیحت خواهرانه بود همین.نه دلسوزی.چون خداروشکر شما مشکله حادی نداری که نیاز به دلسوزی داشته باشی

[QUOTE=1236رو چشمم ميداشتمش فاجعس،فاجعه...71999]به نظرم به خاطر حرف مردم خودتون رو نابود  نکنید اینطوری همگی ناراحتی اعصاب میگیر ...[/QUOTE]

دقيقا همينطوره كه شما ميگين...منم همينو گفتم و ميگم 

واقعا سخته نه به خاطر زحمتش به خاطر اخلاقش اگه خوب بود خودم 

[QUOTE=1236رو چشمم ميداشتمش فاجعس،فاجعه...71999]به نظرم به خاطر حرف مردم خودتون رو نابود  نکنید ...

من از ناراحتی دیگران خیلی ناراحت میشم. از خوشحالیشونم خیلی ذوق میکنم.ولی دلسوزی و ترحمو حتی برای خودمم دوست ندارم مثلا من خییییلی برات خوشحال شدم که نامزدی در پیش داری