2777
2789
آخی عزیزم.خودت میگی آلزایمر دارن.اگه متوجه میشدن که این کارارو نمیکردن..شما هم فقط باید صبور باشید.م ...

سه نفر آدم بزرگيم همه جوره هواشو داريم

خودش ناسا گاره و لجبازه بهش ميگيم آب و نوشتبه نخور قبل از خواب بدتر ميكنه 

هي راه ميافته تو خونه خوتب همه رو كوفت ميكنه

به ميگيم قرص نخور ميكه نخ كل روز خواب بودم شب خوابم نميبره

مادرم هم طفلي اسير ده واقعا يه خواب راحت نداره مريض هم هست 

قند ببالا و فشار بالا و خيلييييي سخته خيلي اذيت ميكنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی میخوام فکرم مشغول چیز دیگه کنم نمیشه هیچ دوستیم ندارم که باهاش درد کنم تنهای تنها با مامانم خی ...

به چیزای خوب فکر کن.به بعد از این که از این مشکاات رها شدین.اگه بخوای با این رویه پیش بری.اونم خودشو میبازه.گناهداره

سه نفر آدم بزرگيم همه جوره هواشو داريم خودش ناسا گاره و لجبازه بهش ميگيم آب و نوشتبه نخور قبل از خو ...

خیلی سخته میدونم.منم پدر بزرگم آلزایمر داشت.دست خودشون نیست.شما و مادرتون برید مشاوره که را۶نماییتون کنن توی این مواقع چطوری برخورد کنید که اذیت نشین

به چیزای خوب فکر کن.به بعد از این که از این مشکاات رها شدین.اگه بخوای با این رویه پیش بری.اونم خودشو ...

همش نگاه عکس هامون فیلم هامون میکنم ویس هاشو گوش میدم تا زنگ بزنه یه کم آروم بشم یا خدا فردا زنگ بزنه

Mano 💗mamano💗💓 eshgham❤LOVE❤H 
آخی عزیزم همیشه این موقع ها بیدار بودیم داشتم با هم سایت چک میکردیم که ببینیم تو دنیا چه خبره

آخی نداره.یه مشکله کوچیکه حل میشه.زودی برمیگرده.گاهی وقتا فرصت دلتنگ شدن به هم دیگه بدیم خوبه.اینقدر نگران نباش

خیلی سخته میدونم.منم پدر بزرگم آلزایمر داشت.دست خودشون نیست.شما و مادرتون برید مشاوره که را۶نماییتون ...

به خدا همه كار برتش ميكنيم ،نميذاره لج ميكنه داد ميزنه اصا يه وضع بزيييببب

كامل زوال عقل نگوفته خا مراحل اوليش هست كاملا هواسش جمعه فقط رفتار هاي بدش شديد تر شده

مبگيم ببريمت حموم ميگه نميام تميزم

ميگيم قرص خواب ميخواي بخوري از قبلش مايعات نخور ميگه نه نوشابه جون منه ميگيم چايي نخور ميگه نه سيگار بي چاي نميشه بعد قرص خواب ميخىره راه ميافته بره دستشويي كل مسيرو به شاش ميكشه بعدم تازه ميخواد بياد بشينه آبميوه و كيك بخوره😨 صا خواب نذاشته آرامش نداشته لامصب

آخی نداره.یه مشکله کوچیکه حل میشه.زودی برمیگرده.گاهی وقتا فرصت دلتنگ شدن به هم دیگه بدیم خوبه.اینقدر ...

ان شاالله خدا زبونت بشنو عزیزم این مشکلی بود که دوست نامردش براش درست کرد نمیگم خودشم مقصر نبود بود  ولی الان دوست نامردش همه تقصیر ها رو انداخته گردن عشق من گرفتارش کرده  واگذارش بخدا

Mano 💗mamano💗💓 eshgham❤LOVE❤H 
به خدا همه كار برتش ميكنيم ،نميذاره لج ميكنه داد ميزنه اصا يه وضع بزيييببب كامل زوال عقل نگوفته خا ...

با دکترشون صحبت کنید شاید نیاز به بستری داشته باشن.قرصشو حل کن توی آبمیوه بهش بده بخوره.تورو خدا باهاش مدارا کنید پدره

با دکترشون صحبت کنید شاید نیاز به بستری داشته باشن.قرصشو حل کن توی آبمیوه بهش بده بخوره.تورو خدا باه ...

پدريه كه تا جوان بوده هر آتيي كه فكر كني سوزونده سرمون هرچيييي هااااااااا تا الانشم والا رير سايهء مادرمه كه ميگه گناه داره مهم نيست ما ميگذريم ٨٠ و چند شالشه

واي واقعا شخت هست حال مادرمم داره بدتر ميشه من دست تنها چكار كنم خواهر 

اينيم كه داربم پرستاريشو ميكنيم مثل گل به خاطر رضاي خداس

حالا فكر كمن نامزديم در پيشه...

اي خواهر نگم برات