2777
2789
عنوان

کیا نتیجه گرفتن؟؟

431 بازدید | 23 پست

کیا با تردمیل لاغر شدن ؟؟؟چند وقته ننیجه گرفتید؟و اینکه چجوری زود به نتیجه رسیدید؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من ۸ماه پیش گرفتم دکتر گف تنبلی داری ورزش کن تا حامله بشی هم تنبلیت خوب شه هم سرماه پریود شی  هرچی دارو درمان هیچی اخرش دیگه شروع کردم. ماه سومش حامله شدم تازه۵کیلو کم شده بودم زیاد مراعات رژیم غذای نمیکردم صبح ناشتا شب بعد خواب ی ساعت....ولی عرق میریختم شدید نفسم بند میومد انگاد ط بدنم اتیشه.پیاده روی تند میکردم روش

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  
من ۸ماه پیش گرفتم دکتر گف تنبلی داری ورزش کن تا حامله بشی هم تنبلیت خوب شه هم سرماه پریود شی  ه ...

روزی ۲ ساعت یعنی؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزنت چقدر بود؟

۵۰بودم حامله شدم پسرم بدنیا اومد شدم۸۵تنبلی گرفتم دکترهم گبت فقط ورزش البته اتروزول هم داد ک همون ماه گرف خداروشکر ولی ولی با ورزش پریام‌متظم شد

دکتر نرفتم  پنج ماهه تو اقدامم نشدم قراره برم دکتر خیلی میترسم مشکلی داشته باشم  اعصاب دکت ...

برو دکتر چکاپ بشی مطمن بشی مشکلی نیست.البته دکترا میگن تا ی سال طبیعیه....زودتر حامله شین بهتره چون سن بره بالا مشکل میشه تازه ادم صبرو تحملشم واسه بچه داری کم میشه ان شاالله هرچه زودتر حامله بشی