2777
2789
عنوان

نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 46 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی حضرت زهرا نگاه هممون بکنه دیت شفاشو رو سره دختر منم بکشه 

سلام عزیزم ممنون که تو این تاپیکم شرکت کردی برام نادعلی خوندی,مشکلم حل شد و منم به نیت شفای دخترت خوندم , انشالله حاجت روا شی عزیزم

خوندم برات..ان شاءالله حاجت روا...حاجتتو گرفتی فراموشم نکن..منم خیلی حاجت دادم...بیا تاپیک اخرم ختم ...

ممنون عزیزم که توی تاپیک شرکت کردی , منم به نیت حاجت رواییت نادعلی رو خوندم 

منم خوندم ان شاءالله حاجتت روا منم دعا کن جواب ازمایشم خوب باشه و شفا پیدا کنم.

سلام انشالله که جواب ازمایشت خوب شده ,عزیرم منم طبق قولم برات نادعلی خوندم ممنون که تو تاپیکم شرکت کردی

ان شاالله که حاجت روابشی وقلبت شادشه،عزیزده باربرات میخونم، لطفاتوام دعام کن که محتاجشم❤

سلام عزیزم ممنونم که وقتی محتاج بودم به کمکهاتون دعای نادعلی رو برام خوندی, منم طبق قولم به نیتت خوندم انشالله که مشکل گشا دست گیرت باشه

خوندم عزیزم.حاجت روا بشی ان شاءالله .برای ظهور اقامون  وبراورده شدن حاجاتتون لطفا زیاد دعای فرج ...

گلم ممنون تو تاپیکم شرکت کردی ,منم به نیتت نادعلی خوندم

منم خوندم عزیزم تحت هیچ شرایطی امیدتو از دست نده امروز ۲ تا شفای مریض رو شنیدم متاثر شدم ان شاالله ح ...

ممنون عزیزم ,به نیتت نادعلی رو خوندم , فدای این امام رئوف بشم که همیشه برام مشکل گشایی کرده , انشالله حاجت همه شما مهربانو ها هم برآورده بشه

گلم ممنون تو تاپیکم شرکت کردی ,منم به نیتت نادعلی خوندم

خواهش میکنم گلم.دستتون درد نکنه.التماس دعا

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
سلام عزیزم ممنونم که وقتی محتاج بودم به کمکهاتون دعای نادعلی رو برام خوندی, منم طبق قولم به نیتت خون ...

سلام عزیزم،اللهی شکرکه مشکلتون برطرف شد،ممنون گلم، ان شاالله هممون عاقبت بخیرشیم،التماس دعا🌹❤❤

لطفالایک نکنید،ممنون