2777
2789
عنوان

نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 46 پست
من توو بارداری ناد علی رو کامل حفظ کردم ...توو اتاق عمل سر زایمان بچم خوندم 

عزیزم منم از خوندن نادعلی کبیر چند بار حاجتمو گرفتم اینبار نمی دونم چرا نمی تونم از ته دل دعا کنم دعاهام مستجاب نمیشه , خواستم از نی نی سایتی ها کمک بگیرم , نادعلی کبیر طولانیه شاید کسی نخونه برام , خواهش میکنم این نادعلی صغیر رو که گذاشتم هرچندتا تونستی به نیتم بخون , بنویس چندبار خوندی عزیزم مدیونتم اگه بتبت هربارش بعد از حاجت رواییم صدبار نخونم برات

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خوندم عزیزم تحت هیچ شرایطی امیدتو از دست نده امروز ۲ تا شفای مریض رو شنیدم متاثر شدم ان شاالله حاجت روا بشی امیدت فقطططط خدا باشه گلم به امید اون روز یا شبی که بیای بگی حاجتم قبول شد

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
ان شاالله که حاجت روابشی وقلبت شادشه،عزیزده باربرات میخونم، لطفاتوام دعام کن که محتاجشم❤

ممنون گلم انشالله مشکلم حل شه هربارت رو صدبار برات میخونم,انشالله به خواسته قلبیت برسی

ممنون گلم انشالله مشکلم حل شه هربارت رو صدبار برات میخونم,انشالله به خواسته قلبیت برسی

ان شاالله بزودی زودمشکلت حل شه❤

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم🌺

ممنونم عزیزم ان شاالله😍

لطفالایک نکنید،ممنون
منم خوندم عزیزم تحت هیچ شرایطی امیدتو از دست نده امروز ۲ تا شفای مریض رو شنیدم متاثر شدم ان شاالله ح ...

ممنون عزیزم خیلی سعی کردم بخاطر روحیه بچه هامم که شده قوی باشم ولی باور کن دارم از پا میفتم , صبرم سر اومده دیگه بریدم ,ترو خدا دعام کنید تو روی دشمنام نشکنم

ممنون عزیزم خیلی سعی کردم بخاطر روحیه بچه هامم که شده قوی باشم ولی باور کن دارم از پا میفتم , صبرم س ...

دعا زمانی اجابت میشه که تو سختتتت ترین شرایط هم امیدتو بخدا از دست ندید

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

حاجتروا ....تو هم اگر متنمو دیدی دعا کن بچه داربشم داغونم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خوندم عزیزمم انشالا حاجت روا بشی و منم به حاجتم برسم😞

سلام سال نوت مبارک عزیزم ,من مشکلی که بخاطرش این تاپیک رو زدم حل شد خداروشکر ممنونم از همه کسایی که به نیتم نادعلی رو خوندن,طبق قولی داده بودم منم برای برآورده شدن حاجتت خوندم