2777
2789

وای من یه شب تخمه خوردم پوستش گیر کرد تو گلو بعد دراومد حالا من فکر میکردم در نیومده ساعت یکه شب یه ادایی درآوردم شوهره بیچارم دربه در دنبال ماشین بود تا منو برد بیمارستان گفتن چیزی نیست از اون موقع تا یه جیزی میشه میگه زود باش بریم دکتر تا نصفه شب آوارم نکردی😆😆😆😆😆

من صبورم اما بخدا دست خودم نیست اگر میشکنم 
خدا بده از این شانسا 

کلا برای همه اینجوره 

به مامانم زنگ بزنم پشت تلفن بگه فشارم پایینه سرم گیج میره میگه پاشو بریم خونه بابات باید مراقبت کنیم از مامانت .😂😂

برای مامان خودشم همین طور 

برای بچه ها که هیییچییی. مریض بشن تب میکنه شوهرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدرشو بدون

میدونم خداییش 

الان خواهرم یه هفته دل درد داشت .

هر روز از محل کار هم شب که میومد خونه میگفت چی بوده علتش ؟دکتر رفت ؟ باهاش برو مجبورش کن بره آزمایش 

تا بالاخره مشکل حل شد 

سلام، همینکه دکتر به حرفاتون با دقت گو‌ش بده و چهار پنج تا سوال تشخیصی مهم نظیر اینکه از کی این عوارض رو دیدید یا چی مصرف کردید یا مثلا شربت یا دمنوش مورد علاقتون چیه، بعدش کلی خرج سونو و دارو روی دستتون نگذاشته و کلی دلداری و امید بهتون داده که برید سیسمونی بگیرید خودش کلی حرفه، پیشنهاد ویژه 

فردا سفارش میوه به رسیده زرد شیرین به همسر مکرمون بدید و یا بصورت خام مثل سیب بخورید یا با تکه های به به همراه تخم هاش  دمنوش درست کنید یا اگه حوصله دارید مرباشو درست کنید تا چند مدت صبحانه میل کنید، دکتر ها نه میوه جدید اختراع میکنن، نه حتی تا حالا تونستند یک سلول پیاز رو کاملا بشناسند که انسولین طبیعی داره و هیچ دانشمندی توی دنیا نفهمیده راز فتوسنتز چیه، بنا بر این دکتر هم انسانی است شریف با همه محدودیت های انسانی که بعضا با وجود علم به مقام اهل بیت پیامبر اکرم حاضر نیستند حتی یک کتاب حدیث طبی هم مطالعه کنند، حتی میوه هایی که توی قرآن کریم بپرسید ازشون نمیدونن، اگه شک دارید از دکترتون بپرسید موز یا خیار یا سیب کجای قرآن آمده است؟  سیر و پیاز و عدس و باقالی و حبوبات چی؟ ریحان کجاست؟ عسل چه جایگاه بلندی داره؟ چشمه حاوی شیر چه نام دارد؟ زنجبیل و کافور چه اثرات درمانی دارند؟ 

اگه همه اینها رو جواب داد ازش بپرسید تفاوت عملکرد سیستم عصبی با سیستم خونی هورمونی در کنترل بدن چیه؟