2777
2789

بچه ها من همه چی رو دقیق وبا جزئیات وبه طور خسته کننده ای توضیح میدم

مثلا می رم دانشگاه جشن یا یه جایی که خودم باشم بعد که اومدم خونه کل اتفاقات اون مراسم یا اون جایی که بودم دقیق میگم من چیکار کردم اون چی کار کرد

خودمم خسته شدم بابا 

اه😥

حالا شما بهم کمک کنید چطوری وقتی از جایی میام اینقد تعریف نکنم؟؟؟! 

یه چیز دیگه آقا رو یه چی کلیک کردم دیگه ول نمیشه.... مثلا با یکی حرف میزنم بعد میگم کاش اینجوری نمی گفتم دیگه انقد بهش فکر میکنم درست گفتم؟؟؟یا بد برداشت نکنه؟؟یا مثلا عکس میگیرم خودم عکس رو ندیدم با گوشی کسی همه ش میگم نکنه زشت شدم؟ ؟

خلاصه تو این دو مورد تجربه یا راه حل دارید کمک کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا همینطورم

جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️   عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه....                             توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️              همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم  😍          توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی    🤩           تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗           تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄             بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم  😘          معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮           تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴
یعنی من اینقد توضیح میدم و حرف میزنم و گیر میدم که خودم حالم بهم میخوره 😥😥😐😂😂😂

خخخ خیلی بده البته من از بیکاری وسواس گرفتم یعنی کار گیر بیارم از تنهایی دربیام یادم میره.میگم انقد توضیح میدی کارشناس فروش شغل خوبیه ها😁

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند
خخخ خیلی بده البته من از بیکاری وسواس گرفتم یعنی کار گیر بیارم از تنهایی دربیام یادم میره.میگم انقد ...

منم بیکارم فقط دانشگاه

اتفاقا اره کارگاه برگزار بشه دانشگاه برای جذب یا صحبت کردن ...برخورد با اساتید اینا به من میگن

یا کسی از اقوام کار اداری یا بیرون کار داشته باشن همش به من میگن

بقیه میگن ما از تو خوشمون میاد شاد وسرزنده هستی فعالی

تو دانشگاه هم با اساتید تو کلاس تو بحث یا اینا میگن خوبه

اما درکل محیط بیرون یا دانشگاه یا غریب کم حرفم(با دیگران)

فقط خانواده ام با چند تا درجه یک

بابام این شغل هارو فکر نکنم اجازه بده محیط کاری براش خیلیییی مهمه