2777
2789
من ۸۰درصدش برا بعداز ازدواجه شوهرم حسرت خیلی چیزارو به دلم گذاشت    

مثلا چی اگه دوس داشتی بگو واسه خودم میخوام بدونم ممنون🍭❤

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره والا   پوسیدم تو خونه 😪

عزیزم چرا نمیزارن بری بیرون؟شوهرت نمیزاره؟

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
مثلا چی اگه دوس داشتی بگو واسه خودم میخوام بدونم ممنون🍭❤

کلا شوهرم طرز فکرش اینه که خانم تو خونه باشه،فکرشو بکن عروسی هم نمیزاشت ونمیزاره برم،وخیلی چیزای دیگه،وتحت تاثیرحرفای پدرومادرش برام پول خرج نمیکردالانم خیلی کم،ولی مجردیم هرچی میخواستم بابام میخرید البته وضع بابام متوسط بود،خشک ودرونگراست،منم باباومامانم خیلی محبت میکردن،خیلی سختمه،اصلا ن تفریح ن سرگرمی ن مسافرت،کلانیم ساعت خونس که لام تاکام حرف نمیزنه خیلی تلاش کردم یه کم عوض بشه ولی نشد الان خودمم دارم میشم مثه ایشون...خیلیاشو حوصلم نمیکشه بگم

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

عزیزم چرا نمیزارن بری بیرون؟شوهرت نمیزاره؟

آره سنم کمه همش میگه میترسم تنها جایی بری گرگ زیاد شده 😭😭😭کاملا محجبه هستم گرگ کجا بود خیر سرشون 😭😭😭

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
آره سنم کمه همش میگه میترسم تنها جایی بری گرگ زیاد شده 😭😭😭کاملا محجبه هستم گرگ کجا بود خیر سرشون ...

آخی،الهی

خدا هرچیزی که دوست داری پیش روت بزاره عزیزم،خیلی سخته حق داری

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
کلا شوهرم طرز فکرش اینه که خانم تو خونه باشه،فکرشو بکن عروسی هم نمیزاشت ونمیزاره برم،وخیلی چیزای دیگ ...

وای چه بد

مشاور نبردیش اونا بهتر بلدن باهاش صحبت کنن😓🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
آره سنم کمه همش میگه میترسم تنها جایی بری گرگ زیاد شده 😭😭😭کاملا محجبه هستم گرگ کجا بود خیر سرشون ...

گرگ تو امضات 😅🍭

وای چه بد مشاور نبردیش اونا بهتر بلدن باهاش صحبت کنن😓🍭

خیلی تلاش کردم خودمم نزاشت برم،میگه ما مشکلی نداریم که من خودم مشاورم

گرگ تو امضات 😅🍭

😂😂اینا همون گرگهایی ان که منو میخورن

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
خیلی تلاش کردم خودمم نزاشت برم،میگه ما مشکلی نداریم که من خودم مشاورم

مردا چرا اینقد مغرور هستن اخه☹☹☹😓🍭

😂😂اینا همون گرگهایی ان که منو میخورن

مواظب خودت باش 😅🍭

مواظب خودت باش 😅🍭

چش😁

مردا چرا اینقد مغرور هستن اخه☹☹☹😓🍭

به خاطر تفکرات غلط وافراطی که کردن تو مغزشون ازپدراحمقش خیلی تاثیرمیگیره