2777
2789
عنوان

مصحح زبان گفته😐

117 بازدید | 9 پست

🔴 یکی از مصححین زبان نهایی: یه چیز این اواخر در تصحیح دیدم ، گفتم بهتره نگم شاید من اشتباه میکنم ولی الان که دیدم سرعت تصحیح برگه رفته بالا ، احتمالا درسته.

تصحیح اول / دوم زبان دوازدهم برام میآورد ولی تصحیح سوم رو بسته بودند، گفتم مگه میشه اختلافی پیش نمیومده که بره تصحیح سوم؟ غیر ممکنه مخصوصا سر پاراگراف نویسی همیشه اختلاف هست. الان فهمیدم که این اواخر برگه ها رو فقط یکبار تصحیح میکنند که تموم بشه بره.

@yedaneshjue

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مملکت ما کلا همینه همه چیش همینطوریه

یعنی اینی که میگه راسته؟؟؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

آره دیگه احتمالا

چون تو یه کانال دیگه مصحح شیمی طرف 19/75گرفته بود اینم میگفت جایزه من به تویی که خوندی یه 0/25صدم بهت میدم بیست شی خو اگه اینجوریه که مصحح دوم چی اون که نمیده

خدا کمکم کنه فقط امسال قبول شم نوکرشم هستم 😭😭تا ابددددد شکرگذارشم

منمممم😭

چون تو یه کانال دیگه مصحح شیمی طرف 19/75گرفته بود اینم میگفت جایزه من به تویی که خوندی یه 0/25صدم به ...

نمزه بالاتر حساب میشه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست