2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی ساعت طول کشید یا ن 

ب ي ساعت نكشيد

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
من سه روزه معدم درد میکنه و میسوزه از دیروزم تشنگی شدید دارم انگار دهنم خشکه 

ن عزيزم اينا علائمش نيست انقد دردناكه ك شما وقت نميكني بياي نيني سايت 

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
ن من چهار روزه

پس چيزي نيست اگه بود خداي نكرده نميتونستي رو پات وايسي

والااااا پسربیچاره بعدخوردنش پشیمون میشه بعدمیره اورژانس میگن تواورژانس بیچاره دست وپامیزده نجاتش بد ...

چندسالش بود و چرا خودکشی اخه؟

اکثرا پشیمون میشن😞

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
حالااا چی خوردی که فکرمیکنی قرص برنجه ؟؟؟؟؟جریان چیه ؟

خلاصه بهت میگم یکی دوسم داشت که بابا نداشت همش ميگفت مادرجانم به بابام قرص برنج داده و اینا مادرجان خونمون رفت و آمد داره بعدش این اومد خاستگاذی من من چون مورد مناسبی نبود جواب منفی دادم الان میترسم از لج به مادرجانش داده باشه بگه مریمو با این بکش

خلاصه بهت میگم یکی دوسم داشت که بابا نداشت همش ميگفت مادرجانم به بابام قرص برنج داده و اینا مادرجان ...

نه عزیزم مگه اینکه طرفت دیونه باشه همچینکاری بکنه ..تواون حرفوشنیدی به خودت تلقینش کردی وترسیدی ....قرص برنج فوری بدن آدموونابودمیکنه به یه روزم نمیکشه تابه چهارروزبرسه ....

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم.... 
نه عزیزم مگه اینکه طرفت دیونه باشه همچینکاری بکنه ..تواون حرفوشنیدی به خودت تلقینش کردی وترسیدی .... ...

چمدونم آخه همش مادرجانم اسم قرص برنجو میاره میگه به ما گفتن تو پسرتو کشتی اما خودش اینکاره هست این حرفا 

ی هفته به شدت قرص ژلوفن میخوردم آیا زخم شده معدم یا ممکنه از زخم معده احساس تشنگی کنی

عزیزم ژلوفن خوردن زیادش ضررداره ...اون سوزش معده به احتمال زیادزخم معدست آره تشنگی هم ممکنه ماله اون باشه 

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم....