2777
2789

دردناکترین و خطرناکترین نوع مرگه ...کلا میگن آدم اگه بدونه همچین دردی رو تجربه کنه عمرا بره سمت این قرصا....یعنی بشدت وحشتناک ممکنه یک روز بیشتر هم زنده بمونی و این درد روتحمل کنی ک بشدت چیز بدیه اگه هم درجا کمکت کردن مثلا فلج مغزی یاهزار بیماری استخون وقلب میگیری ک ن بتونی راه بری ن دست تکون بدونی ن حتی حرف بزنی و عقلتو از دست میدی 

از بچگی ب ما گفتند : از کسی نترس ،فقط از خدا بترس .......در حال ک باید میگفتند : از همه بترس ، فقط از خدا نترس
فقط بیست دقیقه بعد خوردنش

تواورژانس بیست دقیقه ای طول کشیده تافوت شد..ولی قبلشم ازخونه تااومده اورژانس یه زمانی برده ...ولی خیلی زوداثرمیکنه زیادطول نمیکشه 

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا میکنه یکی منو دوست داشت من دست رد زدم به سینش مادربزرگش خونمون رفت و آمد داره میگم نکنه به من دا ...

توهم زدی بابا اگه خورده بودی ک مرده بودی شاید بیاد اسید بپاشه تو صورتت اخه چطوری قرص خورت کنه 

چرا میکنه یکی منو دوست داشت من دست رد زدم به سینش مادربزرگش خونمون رفت و آمد داره میگم نکنه به من دا ...

این علائم دعا 

ببین شکلاتی شیرینی ندادن بهت

دعا جاساز ممکن کردن

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید