2777
2789
همچنین گلم  ذکر بگو از خودش هم چاره بخواه هم ارامش  مطمع باش بهت میده  فقط کا ...

امیدوارم تو این مشکلی که برام پیش اومده دستمو بگیره...نذر کردم...امسدوارم این روزا بگذره

وقتی گفتی میرم نماز بخونم نمیدونم چرا احساس ارامش کردم خودم متاسفانه تاحالا نماز نخوندم....اما از ته دلم حس کردم ادم درستی هستی...امیدوارم هیچ وقت به مشکل نخوری...قبول باشه...

امیدوارم تو این مشکلی که برام پیش اومده دستمو بگیره...نذر کردم...امسدوارم این روزا بگذره وقتی گفتی ...

قربونت برم 

خودت خوبی که همه رو خوب میبینی 

ان شاالله که مشکلت حل میشه و به این روزات بخندی که همین بود 

این جمله رو یادت نره 

*این نیز بگذرد *

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهمان داشتم.بلند شدم صبحانه دادم.راهیش کردم واسه کار

خسته نباشید دلاور 

بی زحمت یه لقمه نون و یه لیوان جایی شیرینم واسه من درست کن 

خیلی گرسنم شده 

هیچ کوفتی ام نداریم اه😣😣😣

من یه خواب ترسناک دیدم خواب دیدم یه هواپیمای خیلی بزرگ کنار خونمون سقوط میکنه 😭😭😭😭😭 از بس که هواپیما سقوط کرده توخوابمم اومده 

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

آزمایش پرولاکتین دارم .بابد زود بیدار شم دو ساعت بشینم 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
خسته نباشید دلاور  بی زحمت یه لقمه نون و یه لیوان جایی شیرینم واسه من درست کن  خیلی گرسن ...

اخی عزیزم.کاش همسایه ام بودی

قدمت سر چشام

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی

سلام شوهرم الان رفت پاشدم لباس کارشو اتو کردم 🤦🏻‍♀️

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

سرم داره منف . میشه همه تنم درد میکنه،دختر ۵۰روزم دوروزه عادت کرده از ساعت ۵صبح بیدار میشه و منم مجبورم باهاش بیدار باشم،خیلی خابم میاد،واقعا کمبود خواب دارم

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه

شوهرم زود خوابوند منو زود بیدار شدم

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

اخی عزیزم.کاش همسایه ام بودی قدمت سر چشام

فدای چشمات بشم گلم 

دمت گرم همین که میگی 

الان یه اژیر بنفش شکمم زد شوهرم بیدار شددددددد😯

فکر کن 

ابروم رفت 

هرچی ابرو تو این چند سال جمع کرده بودم به باد رفته طفلی بلند شد برام یه سیب اورد دارم میخورم 

از خجالت هیچ حرفی بینمون رد و بدل نشد اصلا

مثل برق گرفته با صدا بیدار شد یه نگاه عاقل اندر سفیهی کرد بهم رفت سیب اورد تخت خوابید 

لعنت بر شکمی که بی موقع قارو قور کند