2777
2789
ممنون به دلم افتاد بگم دعام کنی....

فدات بشم 

ان شاالله مشکلت حل بشه و دلت اروم بگیره 

میگن با زبونی برای خودت دعا کن و راحت روایی بخواه که گناه نکرده باشی باهاش

من با زبون شما گناه نکردم و شمام با زبون من گناه نکردی 

پس منو تو دعاهات فراموش نکن عزیزجان

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم همش محبت مادرانست خداروشکر که انقدر بچت مهمه برات امیدوارم هرروزت پر از ارامش باشه مامان گل ...

ممنون خیلی التماس دعا❤️❤️❤️❤️

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
تایپیک اخرم هست    

خوندم راستی  کیه مگه چی میگه ؟ 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
فدات بشم  ان شاالله مشکلت حل بشه و دلت اروم بگیره  میگن با زبونی برای خودت دعا کن و راحت ...

ممنونم فدات شم دلم خیلی اشوبه...امیدوارم همیشه زندگیت سرشاز از ارامش باشه نگاه خدا باشه رو زندگیت

حرفات ارامش میده

خودت ارامش قلبی داری عزیزم ک ارامش میگیری 😘

ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐
امیدوارم هم شب هم روزت پر از ارامش باشه💓💓💓

آمین همچنین برای تو خواهری ... 💙

ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐
ممنونم فدات شم دلم خیلی اشوبه...امیدوارم همیشه زندگیت سرشاز از ارامش باشه نگاه خدا باشه رو زندگیت

همچنین گلم 

ذکر بگو از خودش هم چاره بخواه هم ارامش

مطمع باش بهت میده 

فقط کافیه یادش باشی 

من خیلی جاها فراموشش کردم ولی از خودش خواستم این فراموشیم رو پای بی معرفتی و بی لیاقتیم نذاره 

ازش خواستم همه حال همه جورهوامو داشته باشه 

حالا راضیم به سختی و اسونی و خوشی و ناخوشیش 

چون خودم باهاش عهد کردم خیالم تخته منو فراموش نکرده راضیم حتی یه سر سوزن بهم گوشه چشمی نگاه کنه 

زندگیم ازاین رو به اون رو میشه

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
با خودت تکرار کن این نیز بگذرد

دارم سعی میکنم

دعام کن توروخدا

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین