2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی دو روزه خیلی بهشوهرم میچسبه همسرم خیلیییی بیش از حد صبوره امروز ب کاراش دقت کردم دیدم من زیادی ب ...

عشقم کارات از محبته خیلیم مادر خوبی هستی خدا حفظت کنه انشااه برای ب.ت و همسرت سعی کن اروم باشی

عمیقا خواب بودم صدای وحشتناک باد اومد بلند شدم بعد گفتم ببینم مدارس تعطیله یا نه 

وای این چه بلاییه دیگه اینجاهم وحشتناک باده 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
داشتم میخوابیدم یکی بامزگیش گل کرد    

کی ؟

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
عشقم کارات از محبته خیلیم مادر خوبی هستی خدا حفظت کنه انشااه برای ب.ت و همسرت سعی کن اروم باشی

برام دعاکن لطفا 

همش به همسرم میگم انقدر از ترس مریضی ها و پاییز تو خونه موندم برا بچه خل شدم 😭

الان هی میرم بوسش میکنم گریم میگیره. خدا منو ببخشه اگه از من اذینه😭

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
اره منم همینطور .خیلی با ارامش و قشنگه. ولی دوست ندارم روزام زیاد بخوابم هر چند میخوابم .اما شبا ی چ ...

اینقدر از بیداری ، از نظرات ،تفکرات ،حرف ها ،رفتارهایه اطرافیانم عذاب کشیدم که دور خودم دیواری ساختم ک نه چیزی ببینم ، ن حرفی بشنومم، ن مجبور بشم سکوتمو بشکنم ... 

شبا مال منه و خودم هستم و خدای دلم نه خدایه ساختگیه اینروزا ... انگار خدایه شبِ من با خدایه روزِ بقیه توفیر داره و بیشتر حسش میکنم .. 

من بیدارم تا سپیده صبح و بعدش میخابم البته با مکافات زیاد تا حدودایه ۱۱زیاد بخابم ۱۲ وتا فردا صبح بیدارم😁✋

ادمایه مظلوم همه جا مظلوم واقع میشن حتی اینجا در نی نی سایت😑😶🙄اخه نمیدونم چرا مدام تعلیق میشه کاربریم بدون هیچ حرفی 😔😔کاش نی نی یار جوابمو میداد چرا کاربریمو میترکونه این چهارمین کاربریمه دیشب عضو شدم صبح ترکیده بود اما جوابی براش ندارم خودم ... 🤔🤔😔🤐
کجااا

مرکزی 

امروز برو عطاری بخر. صبخ ناشتا اتدازه نخود یا بذار زیر زبونت یا اکه طاقت مزه شو نداری مث قرص با اب ب ...

مرسی عزیزم♡ باشه

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.
برام دعاکن لطفا  همش به همسرم میگم انقدر از ترس مریضی ها و پاییز تو خونه موندم برا بچه خل شدم ...

عزیز دلم همش محبت مادرانست خداروشکر که انقدر بچت مهمه برات امیدوارم هرروزت پر از ارامش باشه مامان گل💓💓💓💓💓💓