2777
2789
نه بابا یه ساعتم تحت نظرت دارن اگر خوب بودی میفرستنت خونه اگر نه که یه شب بستریت میکنن فرداش ترخیص

شمام لاپراسکوپی کردید

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
چندتا تخمک داشتی عزیزم هایپر نشدی؟

من ۱۴ تا   چرا هایپر شدم  ولی رعایت کردم  کارم به بیمارستان نکشید   روزی ۱۰ تا سفیده تخم مرغ خوردم با دوغ  نمکی   فراااووون   تا یه هفته  بعدش خوب شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم درکت میکنم الان استرس نداشته باشی هم نگرانی ولی بعدا میفهمی بیهوشی چقدر حس خوبیه بخدا پس با خیال راحت و کمال عارامش برو 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
الهی بگردم منم خیلی استرس دارم دلم میخواد گریع کنم

ب خودت مسلط باش منم خیلی ترسو و استرسی ام تحمل دردم بالاست ولی خیلی میترسم دارم رو خودم کار میکنم ب چیزای بد فک نکن چون تجربه اولته حقته ولی ب بعدش فک کن ک مشکلت حل میشه نینی دار میشی قراره مادر بشی زایمان کنی قوی و صبور باش من همش ب این چیزا فکر میکنم که بخودم مسلط میشم وگرنه افتضاحم

ما آبادانیا   
من با لاپاراسكوپي شدم كلا اندازه نيم ساعت بيهوشي مثل يه خواب سنگين ميمونه ولي هركس يجوري بهوش ميا ...

وایییی چ سخت شما کدوم بیمارستان لاپرا انجام دادید ب من گفتن بیمارستان رسول اکرم برم 

ب خودت مسلط باش منم خیلی ترسو و استرسی ام تحمل دردم بالاست ولی خیلی میترسم دارم رو خودم کار میکنم ب ...

مرسیییی عزیزمم برام دعا کن

از بعدش ک بهوش میام خیلی میترسم میگن خبلی حس بدیع

ن بابا خیلی حس خوبیه نمیدونی ساعت چنده کجایی خونتونی یا نه یکم این ور اون ور و نگاه میکنی بعد به خودت میای مثل اینکه از خواب پا شدی😀

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
میدونم درکت میکنم الان استرس نداشته باشی هم نگرانی ولی بعدا میفهمی بیهوشی چقدر حس خوبیه بخدا پس با خ ...

اصلا باورت میشه من حتی از امپول فراریم الان ی حس خیلی بدی دارم

شنیدم وقتی بهوش میای نباید سرتو بیاری بالا یا تکون بدی سردرد و تهوع میگیری درسته؟؟؟ و اینکه باید همو ...

این واسه آدمایی که ۷ یا ۸ ساعت بیهوش بودن یا چند روز بیهوش بودن تو موارد خاص مثل تصادف