میدونم درکت میکنم الان استرس نداشته باشی هم نگرانی ولی بعدا میفهمی بیهوشی چقدر حس خوبیه بخدا پس با خیال راحت و کمال عارامش برو
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
ب خودت مسلط باش منم خیلی ترسو و استرسی ام تحمل دردم بالاست ولی خیلی میترسم دارم رو خودم کار میکنم ب چیزای بد فک نکن چون تجربه اولته حقته ولی ب بعدش فک کن ک مشکلت حل میشه نینی دار میشی قراره مادر بشی زایمان کنی قوی و صبور باش من همش ب این چیزا فکر میکنم که بخودم مسلط میشم وگرنه افتضاحم
ن بابا خیلی حس خوبیه نمیدونی ساعت چنده کجایی خونتونی یا نه یکم این ور اون ور و نگاه میکنی بعد به خودت میای مثل اینکه از خواب پا شدی😀
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
شنیدم وقتی بهوش میای نباید سرتو بیاری بالا یا تکون بدی سردرد و تهوع میگیری درسته؟؟؟ و اینکه باید همو ...
این واسه آدمایی که ۷ یا ۸ ساعت بیهوش بودن یا چند روز بیهوش بودن تو موارد خاص مثل تصادف