2777
2789
خط فقر چیست ؟
وقتی یک راننده رنو کنار یک پرادو می ایستد دهن راننده رنو با خایه راننده پرادو در یک "خط" قرار میگیرند آن خط را "خط فقر "گویند
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردنامه یه بچه لر به احمدی نژاد
من بارها پدرم را دیدم که از فشار گرسنگی مادرم را لیس میزد
چند شب پیش دیدم که مادرم به پدرم شیر میداد
دیشب شنیدم پدرم مادرم را مجبور به دزدی میکرد به او گفت از فردا شب باید ساک بزنی
از شدت فقر امنیت جانی ندارم
امروز پدرم به مادرم گفت حسن که خوابید بخورش
من میترسم بخوابم
تورو خدا یارانه ما رو قطع نکن
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=465656