2777
2789
بعد چجوریه ک کلا خرج زندگی شما با اونه؟

چون دو تا پسر بیشتر نداره و خیلی هم پولدارن ،،شوهر من کارمند میگه شما پولاتونو فقط جمع کنین همه چیزاتون من میدم ،،شوهرمم که هرچی بگم کم گفتم انقد ک‌ولخرج با این اوضاع بازم اخر ماه کم میاره

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون دو تا پسر بیشتر نداره و خیلی هم پولدارن ،،شوهر من کارمند میگه شما پولاتونو فقط جمع کنین همه چیزا ...

خوش بحالتون بخدا . یه نون بخور یکی خیر کن 😢 برو بابا من ک پدر شوهر ندارم مادرشوهرمم نمیگه مردید یا زنده ! هیچ کمکی نداریم ما مشکلامون فقط پوله پول 😭😭😭😭 کاش منم عروس پدرشوهرت بودم کلا با رفیقام قطع رابطه میکردم 

خوش بحالتون بخدا . یه نون بخور یکی خیر کن 😢 برو بابا من ک پدر شوهر ندارم مادرشوهرمم نمیگه مردید یا ...

بخدا دو هفته پیش خواستم برم بیرون با دوستام یه کاری کردن تا صبح نشستم گریه کردم همش میگفتم  ای کاش شوهرم معمولی بود پولدار و اینا نبودن ولی بجاش اختیارمون دست خودمون بود همش میگم اک به عقب برگزدم دیگه با شوهرم ازدواج نمیکنم

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

چون دو تا پسر بیشتر نداره و خیلی هم پولدارن ،،شوهر من کارمند میگه شما پولاتونو فقط جمع کنین همه چیزا ...

ماله من یه قرون که بهمون کمک نکردن حتی منو پاگشا هم نکردن تازه عید اولی که من رفتم خونشون به جای اینکه اونا به من عیدی بدن تازه اخم و تخم کردن که چرا شوهرم بهشون عیدی نداده

ماله من یه قرون که بهمون کمک نکردن حتی منو پاگشا هم نکردن تازه عید اولی که من رفتم خونشون به جای این ...

همه مشکل دارن یکی مالی یکی یه جوره دیگه چقد بدم میاد از قوم شوهر

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

همه مشکل دارن یکی مالی یکی یه جوره دیگه چقد بدم میاد از قوم شوهر

باورت نمیشه چند روز بعد عروسیمون عید بود رفتیم خونشون بهمون گفتن پولی که تو عروسیتون جمع شده بدید به برادرشوهرم

باورت نمیشه چند روز بعد عروسیمون عید بود رفتیم خونشون بهمون گفتن پولی که تو عروسیتون جمع شده بدید به ...

وااای بدی به خودشون یه چیزیی اما برادرشوهر اصلا قابل هضم نیس

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

بچم به دنیا اومده بود هفته بعدش اومدن بچه رو ببین من سه روز بعد سزارینم مرخص شدم پس فردای ترخیصم دوباره بستری شدم و دوباره یه عمل دیگه کردم یعنی همه تنم تیکه تیکه بود مونده بودم خونه مادرم که ازم پرستاری کنن یه هفته بعد زتیمانم که اومدن شوهرم شبا میبردشون خونه خودشون صبحا میاوردشون مامان بیچارم یا پرستاری من و بچمو میکرد یا غذا واسه اینا درست میکرد تازه بچمم زیر دستگاه بود یک هفته خورد و استراحت کرد و مامانم جلوش غذا ومیوه گذاشت اخرش وقت خداحافظی در گوشم اروم گفت خیلی کار زشتی کردی مهمون داشتی نیومدی ازمون پذیرایی کنی تو خودت باید میومدی ازمون پذیرایی میکردی

همه تنم بعد سزارین و عمل بعدیم پر از بخیه بود نمیتونستم حتی بشینم باز میرفتم میشستم پیشش ولی سخت میشستم و پا میشدم با درد بلند میشدم بعد بهم میگفت این چه طرز بلند شدنه بپر بپر مثل پرنده بلند شو تو دلم گفتم مرتیکه اخه تو تاحالا سزارین کردی؟