2777
2789
چرا میزاری بفهمن کجا میری ؟ خیلی زن ها نمیزارن شوهرشونم بفهمه 

شوهرم اصلاااااا هیچیی بهم‌نمیگه،،،اون دفعه اتفاقی فهمیدن هنووز ک‌هنوزه دلخورم هرکاری هم کنن برام نمیتونم فراموش کنم

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

شوهرم اصلاااااا هیچیی بهم‌نمیگه،،،اون دفعه اتفاقی فهمیدن هنووز ک‌هنوزه دلخورم هرکاری هم کنن برام نمی ...

اره یکارایی میکنن تو روحه ادم تاثیر میزاره من بعد از به دنیا اومدن دخترم انقدر اذیتم کرد افسردگی رایمان گرفتم هنوزم خوب نشدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یکارایی میکنن تو روحه ادم تاثیر میزاره من بعد از به دنیا اومدن دخترم انقدر اذیتم کرد افسردگی رای ...

شما که از نظر مالی وابستشون نیستی چرا رابطتو قطع نمیکنی؟؟؟

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

شما که از نظر مالی وابستشون نیستی چرا رابطتو قطع نمیکنی؟؟؟

اخه نمیشه که قطع رابطه کرد هرچی باشن خانواده شوهرمن نمیتونم مجبورش کنم به خاطر من قطع رابطه کنه که گناه داره نمیتونم فردا جواب خدا رو بدم

حالا خداروشکر ماله من شوهرم میدونه چه پدر دیوانه ای داره

اره شوهر من بذعکس پدرشه کلا یه چیز دیگه البته پدرش مرده رفته دنبال حساب اعمالش اون دنیا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خدا همشونو به راه راست هدایت کنه بلکه دست از سرما بردارن

اینکه هدایت نمشه چون مرده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دلم ب پدرشوهرت سوخت😵کاربدی کردی بنظرم

اصلا جای دلسوزی نداره ...همه به من حق دادن حتی مادرشوهرم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›