2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماله من تازه رک رک بهم میگه تو شاغلی پولاتو چیکار میکنی؟بیا پولاتو بده به من بخدا زل زد تو چشام گفت ...

مال من از نظر مالی‌نیس‌چون خیلیییییی‌پولدارن،،مثلا با دوستام برم‌بیرون غوغا میکنن از این چیزا بدشون میاد

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

اذست نمیکرد خیلی زیاد میومد خونمون دیوونم میکرد اخر پیام دادم گفتم من معذبم تنها میایدو هر روز میاید ...

دلم ب پدرشوهرت سوخت😵کاربدی کردی بنظرم

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
پدر شوهر منم تیکه مینداخت مثلا بشوخی من بی جواب نمیزاشتمش..شوهرمم میدید من احترام خواهرو برادرو مادر ...

خوبه که میتونی جوابش رو بدی من حتی شوهرم گفته جوابش روبده اما من انگار لال میشم جلوش به خدا البته چندبارم جوابش رو دادم اونم بدتر کرد

اومدم تا بمونی سوزان سوزان    

احتمالا یخت زیاد سردت کرده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ