من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
حالا شاید دوری دلیل قانع کننده ای باشه ولی گفتن اینکه اینا قرتی بازیه یکم مشکوکه خسیس نیس احیانا؟ 😅
نمیدونم والا من اصن به این خسیسی فکر نکرده بودم تا اینکه عصر یکی تاپیک زده بود دوست پسرم واسم ریمل ۳۰۰ تومنی گرفته و چند دست پالتوی چند صد تومنی و الان به روش نمیره برام اپل بگیره حس میکنم خسیسه 😐😐😐اونوقت من بدبخت فقط بهم گل میده تازه کلی هم ذوق میکنم خیلی احمقم🤦♀️
ولی بعدش می پرسه گلو چیکار کردی ؟کیف کردی بهت گل دادم🤦♀️🤦♀️🤦♀️دلم میخواد بزنمش ناراحت میشم من خودم بابام وضع مالیش عالیه اما خب وضع مالی کسی ک باهاشم خوب نی واسه همین ازش انتظاری هم ندارم هر چی خواستم بابام واسم فراهم کرده اما اینجا همه میگنهر کی خرج داره ارج داره