2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا چرااااااا تو چرااااا آخه؟

دیگه من نابودم برین خدا رو شکر کنین برین از خدا بترسین 😂😂😂😂😂😂دوریم از هم چون از طرفی این مناسبتا از نظرش قرتی بازیه😥😥😥😥

همیشه قوی باش 😊 اگه نمیتونی اَداشو دربیار 
دیگه من نابودم برین خدا رو شکر کنین برین از خدا بترسین 😂😂😂😂😂😂دوریم از هم چون از طرفی این مناسب ...

حالا شاید دوری دلیل قانع کننده ای باشه ولی گفتن اینکه اینا قرتی بازیه یکم مشکوکه خسیس نیس احیانا؟ 😅

راستشو بخوای من کریسمس هم منتظر بابانوئل بودم 😐 ولی نیومد😥

انتظار کافی نیس باید پر از حس خوب و امیدواری باشی باید حس کنی لایق کادو دریافت کردن و سوپرایز شدن هستی

نه اینکه بگی کیه که منو سوپرایز کنه؟ غر زدن ممنوع

حالا شاید دوری دلیل قانع کننده ای باشه ولی گفتن اینکه اینا قرتی بازیه یکم مشکوکه خسیس نیس احیانا؟ 😅

نمیدونم والا من اصن به این خسیسی فکر نکرده بودم تا اینکه عصر یکی تاپیک زده بود دوست پسرم واسم ریمل ۳۰۰ تومنی گرفته و چند دست پالتوی چند صد تومنی و الان به روش نمیره برام اپل بگیره حس میکنم خسیسه 😐😐😐اونوقت من بدبخت فقط بهم گل میده تازه کلی هم ذوق میکنم خیلی احمقم🤦‍♀️

همین که گل میگیره یعنی دوست داره

ولی بعدش می پرسه گلو چیکار کردی ؟کیف کردی بهت گل دادم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دلم میخواد بزنمش ناراحت میشم من خودم بابام وضع مالیش عالیه اما خب وضع مالی کسی ک باهاشم خوب نی واسه همین ازش انتظاری هم ندارم هر چی خواستم بابام واسم فراهم کرده اما اینجا همه میگن‌هر کی خرج داره ارج داره