2777
2789
عنوان

تهران یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 26 پست
مستاجر رهن کامل که کرایه ندیم چی?بازم نمیشه?

ما آلان خودمون رهن کامل هستیم ..شغل شوهرم آزاده در آمدشم بد نیست .دو نفریم و واقعآ هزینه بالاست .با اینکه نه رستوران نه خرید لباس و خونه هم زیاد نمی کنیم..ولی زندگی و هرکسی یک طوری مدیریت میکنه انشالله که خیر باشه برات

به نظر من که فکر خوبی تهران فقط هزینه مسکن نسبت به شهرهای دیگه زیاده که اگر بتونید رهن کنید عالیه

ممنون 

شمام تهرانید?

بنظرم مسکن چیز خاصی نیست پیدا میشه و میشه جفت وجورش کرد 

برای خورد وخوراک هم کلی چیز میز برای مدتی ک اونجاییم میارییم مثل خشکبارا و حبوبات و...

فقط میمونه گوشت و ... که هر۶ماه یه گوسفند میخریم میکشیم و همه اجزاشو استفاده میکنیم و ...

منکه میگم میشه 

ممنونم بازم

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون  شمام تهرانید? بنظرم مسکن چیز خاصی نیست پیدا میشه و میشه جفت وجورش کرد  برای خورد ...

من تهرانیم ولی اومدم شهر همسرم

ولی خب نگاه الان من قیمتا اینجا با تهران قیاس می کنم ( جدا مسکن ) تهران کمتر

من شمال کشورم ولی هزینه میوه و سبزی اینجا بیشتر

لباس و لوازم خونه  هم تهران ارزون تره 

دسترسی به پزشک و خدمات عمومی تهران بهتره 

تازه شما می گید ساکن اصفهانی که جز شهر های که مخارج زندگی توش من شنیدم زیاده 

شما اصفهان یه نفر با حقوق کمتر داره کار می کنه ولی تهران دونفری و درامدتون بیشتر میشه 

فقط سختی کار برای یه خانم با دوتا بچه در نظر بگیر به نظرم

ممنون  شمام تهرانید? بنظرم مسکن چیز خاصی نیست پیدا میشه و میشه جفت وجورش کرد  برای خورد ...

عزیزم میشه زندگی کرد ،من خودم دوتا بچه دارم الان دارم با هفت تومن زندگی میکنم ماهی هم یه تومن میزارم کنار ،بچم غیر انتفاعی می‌ره هزینه کلاس زبان وموسیقی هم میدم،خونه هم دارم ،اول بگو پول پیشت چقدره ،تا بگم میشه زندگی کرد یا نه،درضمن من شنیدم اصفهان هزینه لباس ومیوه خیلی بالاست وگرونه ،خالم اصفهان زندگی میکنه

عزیزم میشه زندگی کرد ،من خودم دوتا بچه دارم الان دارم با هفت تومن زندگی میکنم ماهی هم یه تومن میزارم ...

اره یه ۲۰۰ پیش داریم البته پیش بازم داریم ولی درحد۲۰۰ میخواییم رهن کنیم منطقه اشم مهم نیست پایین شهرباشه یا بالاشهر چون من فندوقیام ۴ماهشونه و همش توخونه ان یا باخودم میبرم مهد محل کارم 

یعنی تهران بهتراز اصفهانه?

...

ببین من اولش که شوهرم حقوقشو میگیره یه تومن میزارم کنار پول مدرسه پسرمم میدم که با کلاساش میشه یه تومن با پنج تومنم زندگی میکنم ،همه خریدامم از تره بار میکنم که نصف سوپر درمیاد ،بچه کوچیکمم که سه سالشه فعلا خرجی نداره