2777
2789
عنوان

تهران یا...

127 بازدید | 26 پست

سلام 

دوستان ما اصفهان میشینیم شرایط کاری وحقوقی اینجا  با دوتا بچه ۴ماهه برامون نمیصرفه حقوق شوهرم فقط خرج شیرخشک وپوشک بچه هام میشه و خرج دکتر و...

اصلا به خورد و خوراک و... نمیرسه حقوقش

یه چندتا شغل پیدا کردم پاره وقت برای خودم برای شوهرم هم با حقوق۴ونیم شغل پیدا کردم که رو همدیگه برجی۶تا۷تومن درامدمون میشه اگه بیایم تهران 

بنظرتون میصرفه ?شرایط خوردوخوراک ومسکن اجاره ای برای ۲سال و .... رو بهم میگید?

تورو خدا راهنماییم کنین 

من خودم ترسی ندارم از ساکن شدن توی یه شهر دیگه چون تجربه اشو برای کارم داشتم قبل ازدواجم اما شوهرم برای سکونت توی شهر دیگه یکم ترس برش داشته و میگه نکنه بریم دست از پادراز تر برگردیم و...

چیکار کنم 

اخه اصفهان شرایطمون دیگه اوکی نیست که بخوایم بمونیم😭

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران که تورم از اصفهان بیشتره خواهر من

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
فقط اگه میتونی تهران خونه بگیری بیا چون اجاره ها بالاس معمولا

پول پیش خونه داریم برای رهن کامل 

خورد وخوراک هم از اصفهان میاریم که نخوایم اونجا خرید کنیم تا جا بیافتیم و...

...
مگه برید پایین شهر تهران خونه اپارتمان نقلی ، چون مسکن بشدتتتتتتت گرونه تهران، چقد پول پیش داری رهن ...

پایین شهر بالای شهر نداره ما میخوایم یه مدت زندگی کنیم وکار کنیم و پس انداز اگرنه منو شوهرم اهل تیپ زدن و خریدای اونجوری و...نیستیم بعداز یه مدتی برمیگردیم 

نمیدونم چیکار کنم

...

تهران هزینه ها هم بیشتره 

خونه رهن کم پیدا میشه و سر یکسال هم باید مبلغ زیادی به رهن اضافه کنید 

با دوتا بچه چطور میخوای سرکار بری؟ هزینه مهد و پرستار زیاده

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد