نمیتونم این محیط بیرون رو تحمل کنم افسردگی شدید دارم برم اونجا بدتر میشم؟
چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
مشکلت چیه فقط افسردگی کسوبخاطرافسردگی بستری نمیکنن
چرا خوب من واقعا از جایی که نمیدونن من افسردگی دارم و اذیتم میکنن ازردم
چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
تیمارستان قسمت های مختلف داره کسانی که افسردگی شدید دارن جای مخصوص دارن و جدان از بقیه افرادی ...
محیطش خوبه ؟
هزینش چطوریه
خواهر شوهرم ۴۰ روز اونجا بستری بود خدا برا کسی نخواد . البته برا خواهر شوهرم خوب بود اما من که مدام ...
از هزینش اطلاع دارین؟
واقعا دارم اذیت میشم شاید اونجا بهم دارو بیشتر بدن بهتر شم
چرا خوب من واقعا از جایی که نمیدونن من افسردگی دارم و اذیتم میکنن ازردم
من مشکلاتم خیلی ببسترازافسردگی بودافسردگی شدیداختلال اضطراب وترس شدیدواسترس اختلال شخصیت وابستگی شخصیت یه مدت تحت نظرروانپزشک وروانشناس بودم قرص مصرف کردم الان خیلی بهترم قرصامم قطع کردم یه ماهه
قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی
بیمارستان تا بیمارستان فرق داره!! من فارابی اصفهان دیده بودم بیمارها ساعت هواخوریشون بود امده بودن بیرون نشسته بودن!! به نظرم خوب می امد!! داخلش ندیدم!! نمی دونم!! ولی یکی فامیلمون که رفته بود تعریف می کرد قسمتشون خوب بوده!!