2777
2789
عنوان

تیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 35 پست
نه ۴۰ روزش 

آها ترسیدم لحظه😶

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه خب چه کنم به زور همین داروهایی که الان می خورم زندم هرچی هم به دما رو میگم بیشتر کن نمیکنه

فقط تلقین کن که خوبی همین مدام 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔

چند سالت عزیز خدا کمکت کنه انشاله سعی کن با نمازو با قرآن حالتو خوب کنی جواب میده منم خیلی حالم بد بود  یکی از دوستام گفت رفتم تو گروهشون خداشاهد همش میخابیدم اون روز که نوبت دعا برای من بود  یه دفه  ازخواب بیدارشدم  حس کردم بخاطر قرص که میخورم  رفتم سراغ گوشیم فهمیدم به خاطر دعای گروهی وده که برام خوندن وکم کم حالم خوب شد خداروشکر الان خیلی بهنرم اگه خواستی برو تو گروهشون دعا درمانی میکنن 

بهت توصیه میکنم بری پیش یه دکتر طب سنتی خوب و مطمئن، اگه تهران هستی مطب روازاده برو، فصد انجام بده

خودشون بهت داروهای دفع سودا میدن، اونا رو مصرف کن

البته نمیدونم کنار داروی شیمیایی میشه یا نه

ولی فصد انجام بده، سودا زا هم نخور

من خودمم فصد انجام دادم چند وقت پیش

نیشتر به رگ میزنن مقداری خون میگیرن که خون پاکسازی میشه، هیچی هم ندیدم روم اون طرف بود