2777
2789
عنوان

ثبت نام کنکور

132 بازدید | 14 پست

داداشم دیپلمش رو سال 98 گرفته .امروز رفت ثبت نام کنکور انجام داد ولی به اشتباه سال اخذ دیپلم رو 97 نوشته بودن .

کافی نت گفته ما نمیتونیم این قسمت رو ویرایش کنیم باید بری اموزش و پرورش برات درست میکنن ؟؟؟خیلی نگرانه یعنی مشکلی پیش نمیاد؟؟

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب خودتون تو خونه ویرایش کنین کاری نداره منم خودم ویرایش میکردم 

گفتن باید بری آموزش و پرورش . برای شما هم تو قسمت سالش اشتباه کردین ؟؟

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
گفتن باید بری آموزش و پرورش . برای شما هم تو قسمت سالش اشتباه کردین ؟؟

من شماره یه چی رو اشتباه زدم فک کنم شماره دانش آموزی بود یادم نیس دقیق ولی خودتون میتونین ویرایش کنین 

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

اگه هنوز ثبت نام نکرده مشکلی پیش نمیاد  اگه کرده باشه نمیشه کاریش کرد

من خودم ثبت نام کردم البته دیپلمم برای سال 83 ست . الان برای امتحانی رفتم تو قسمت ویرایش دیدم قشنگ میشه سال رو عوض کرد . 

من شماره یه چی رو اشتباه زدم فک کنم شماره دانش آموزی بود یادم نیس دقیق ولی خودتون میتونین ویرایش کنی ...

عزیزم من الان امتحانی تا فسمت ویرایش رفتم فقط مدارکم رو چک کردم .چیزی رو عوض نکردم . و برگشتم عقب . نمیخواست کلمه ی تایید رو بزنم ؟؟؟چون چیزی رو دست نزدم فقط نگاهشون کردم .

عزیزم من الان امتحانی تا فسمت ویرایش رفتم فقط مدارکم رو چک کردم .چیزی رو عوض نکردم . و برگشتم عقب . ...

پارسال من ثبت نام داشتم نه امسال یادمه کنار سایت یه کادر بود مشاهده و ویرایش با مشاهده این کار ک شما کردین رو منم انجام میدادم

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

پارسال من ثبت نام داشتم نه امسال یادمه کنار سایت یه کادر بود مشاهده و ویرایش با مشاهده این کار ک شما ...

یعنی فقط نگاه کردم و برگشتم عقب . دیکه نیازی نبود دکمه ی تایید رو بزنم ؟؟؟

خب خیلی حساسی ی بار دیگه برو ببین مدارکت هستن ازشون اسکرین داشته باش

حساس نیستم عزیزم . گفتم داداشم سال اخذ دیپلمش رو اشتباه وارد کردن کافی نت گفته ما نمیتونیم ویرایش کنیم .

بخاطر همین من برای خودم تا قسمت سال اخذ دیپلم رفتم دیدم میشه ویرایش کرد ولی چیزی رو پاک نکردم یا وارد نکردم و برگشتم عقب .