2777
2789
عنوان

ازدواج

131 بازدید | 14 پست

با دختری اشنا شدم از شهر دیگه که خیلی خواستگار داره ولی همه رو رد کرده

بعد از صحبت چند ماهه باهاش فهمیدم پسری رو دوست داره که به گفته خودش چون اون پسر هی داره بازیش میده هم حس عشق داره بهش هم حس نفرت

ولی وابسته اش هم هست به گفته خودش 

هیچ وقتم کسیو قبول نمیکرده

ولی برای اولین بار بین همه پسرا منو رفته به خانوادش گفته و خانوادش هم خیلی از من خوششون اومده(در مورد پسر دیگه ای این کارو نکرده، و همه خانوادش هم میگن با اون یکی پسر خوشبخت نمیشه)

با من صحبت میکنه بعضی موقع ها خوشش میاد ، بعضی موقع ها یاد اون پسر میفته نظرس عوض میشه

و من بهش گفتم قصدم جدیه برا ازدواج و خانوادش هم میدونن داستان منو

از طرفی بهم میگه تا عید با اون پسر تموم میکنم ، ولی خودم بعید میدونم این کارو بکنه

در کل عقلش منو میخواد ،دلش اون پسرو

میخواستم بدونم ادامه بدم؟ برم جلو برا خواستگاری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان خواهر میگم این کارو نکن 

دختر هم بود شرایط مشابه داشت میگفتم ازدواج نکنه 

طرف شما هنوز به بلدغ لازم برای ازدواج نرسیده

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
نمیدونم بلاتکلیفم

اره بلاتکلیف میذارن 

ما بهش میگیم سیاست آب نمک 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺