2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

193 بازدید | 24 پست

دیروز آز بتا دادم تو درمانگاه آقاهه گفت مثبته مبارکه فقط فردا تیتر بتا بده عددش معلوم بشه امروز رفتم درمانگاه دیدم خیلی شلوغه و کلی هم مریض تو درمانگاست شوهرم گفت بخوای نیم ساعت اینجا منتظر بشینی مریض میشی بریم آزمایشگاه محلمون رفتیم آزمایش دیروزو نشون دادم گفت نه حامله نیستی کی با عدد ۲۰ حامله بوده گفتم عددم از ۲۰ بیشتره بعد این آزمایش کیفی هستش کمی نیست اصلا عدد بتا نمیزنه وگرنه من نمیومدم تیتر بدم..زنه خیلی سرد و بی رحم جواب میداد انگار دوست داشت همش بگه منفیه کاش بفهمن که بعضیا برای اینکه مادر بشن چقدر چشم انتظارن و زجر میکشن بعد اینا با لحن سردشون قلب آدمو میشکنن..دیشب که گفت مثبته مرده من چقدر خوشحال شدم نماز شکر خوندم چقدر از خدا ممنون بودم که منو دیده زنه که اینجوری کرد انگار روحو از بدنم کشیدن بیرون هنوز صبحونمو نخوردم مثله یه مرده افتادم گوشه خونه.تازه بهش هم گفتم دیروز موعدم نبوده که مثبت شده امروز تازه موعدمه

ان شاالله خدا دامنتو سبز کنه گلم 💔💚💛💜💙

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر کن و یکی دو روز دیگه برو. حتما میاد بالا. امیدت به خدا باشه و بس. شاید دیر تر قرار نشون بده. صبر کن

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
صبر کن و یکی دو روز دیگه برو. حتما میاد بالا. امیدت به خدا باشه و بس. شاید دیر تر قرار نشون بده. صبر ...

پس چرا الان این خانم اینجا پست گذاشته برام میگه دفع شده لانه گزینیت موفق نبوده یه اتفاقایی افتاده الان از بین رفته؟؟دیدین پستشو اینجا