2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه الان این خانم اینجا پست گذاشته برام میگه دفع شده لانه گزینیت موفق نبوده یه اتفاقایی افتاده الان ...

خودم بودم 

گفتم اگر از موعدت گذشته ممکنه دفع شده باشه 

شما زود رفتی آزمایش

خودم بودم  گفتم اگر از موعدت گذشته ممکنه دفع شده باشه  شما زود رفتی آزمایش

آخه دل درد شدید داشتم با سرگیجه البته من موعدم یا ۲۸ روزست یا ۳۰ روزه از روی ۲۸ روز امروز که روز ۲۹ سیکلمه موعدمه از روی ۳۰ روز پس فردا موعدم حساب میشه

پس چرا الان این خانم اینجا پست گذاشته برام میگه دفع شده لانه گزینیت موفق نبوده یه اتفاقایی افتاده ال ...

ممکنه لقاح دیر اتفاق افتاده باشه. همه چی امکان داره. اما به نظرم خودت رو نباز . انشا.. که خدا دلت رو شاد می کنه. منم 8 ساله این داستان رو دارم. حالت رو می فهمم. خوب خوب میفهمم. خصوصا اگه زیر ذره بین قوم شوهر باشی و اونا هم دل خوشی ازت نداشته باشن. برات دعا می کنم که خدا بهترین ها رو بهت بده. بهترین بچه در بهترین زمان ممکن.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

فقط یادت باشه که تیتر بتا باید سریع بالا بره خصوصا اگه برات در دو روز پیاپی آزمایش نوشته باشه. انشا... که روز به روز بالا بره و به آرزوت برسی

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
ممنونم مهربونترین❤😘

خواهش می کنم. اگه یکی دو روز دیگه انشا... بتات بالا بود حتما بهم خبر بده. واقعا خوشحال می شم اگه بفهمم بارداری . یا فاطمه زهرا به حق محسن ات دل این خانم رو شاد کن .

خواهش می کنم. اگه یکی دو روز دیگه انشا... بتات بالا بود حتما بهم خبر بده. واقعا خوشحال می شم اگه بفه ...

الهی عزیز دلم...فدات بشم من خدارو شکر دوستی به مهربونی شما پیدا کردم چشم حتما خدا به حق حضرت فاطمه و ام البنین دل همه ی چشم انتظارارو شاد کنه...خیلی عشقی مهربون😘❤