دیروز آز بتا دادم تو درمانگاه آقاهه گفت مثبته مبارکه فقط فردا تیتر بتا بده عددش معلوم بشه امروز رفتم درمانگاه دیدم خیلی شلوغه و کلی هم مریض تو درمانگاست شوهرم گفت بخوای نیم ساعت اینجا منتظر بشینی مریض میشی بریم آزمایشگاه محلمون رفتیم آزمایش دیروزو نشون دادم گفت نه حامله نیستی کی با عدد ۲۰ حامله بوده گفتم عددم از ۲۰ بیشتره بعد این آزمایش کیفی هستش کمی نیست اصلا عدد بتا نمیزنه وگرنه من نمیومدم تیتر بدم..زنه خیلی سرد و بی رحم جواب میداد انگار دوست داشت همش بگه منفیه کاش بفهمن که بعضیا برای اینکه مادر بشن چقدر چشم انتظارن و زجر میکشن بعد اینا با لحن سردشون قلب آدمو میشکنن..دیشب که گفت مثبته مرده من چقدر خوشحال شدم نماز شکر خوندم چقدر از خدا ممنون بودم که منو دیده زنه که اینجوری کرد انگار روحو از بدنم کشیدن بیرون هنوز صبحونمو نخوردم مثله یه مرده افتادم گوشه خونه.تازه بهش هم گفتم دیروز موعدم نبوده که مثبت شده امروز تازه موعدمه
خودم بودم گفتم اگر از موعدت گذشته ممکنه دفع شده باشه شما زود رفتی آزمایش
آخه دل درد شدید داشتم با سرگیجه البته من موعدم یا ۲۸ روزست یا ۳۰ روزه از روی ۲۸ روز امروز که روز ۲۹ سیکلمه موعدمه از روی ۳۰ روز پس فردا موعدم حساب میشه
پس چرا الان این خانم اینجا پست گذاشته برام میگه دفع شده لانه گزینیت موفق نبوده یه اتفاقایی افتاده ال ...
ممکنه لقاح دیر اتفاق افتاده باشه. همه چی امکان داره. اما به نظرم خودت رو نباز . انشا.. که خدا دلت رو شاد می کنه. منم 8 ساله این داستان رو دارم. حالت رو می فهمم. خوب خوب میفهمم. خصوصا اگه زیر ذره بین قوم شوهر باشی و اونا هم دل خوشی ازت نداشته باشن. برات دعا می کنم که خدا بهترین ها رو بهت بده. بهترین بچه در بهترین زمان ممکن.
هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
خواهش می کنم. اگه یکی دو روز دیگه انشا... بتات بالا بود حتما بهم خبر بده. واقعا خوشحال می شم اگه بفهمم بارداری . یا فاطمه زهرا به حق محسن ات دل این خانم رو شاد کن .
هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
خواهش می کنم. اگه یکی دو روز دیگه انشا... بتات بالا بود حتما بهم خبر بده. واقعا خوشحال می شم اگه بفه ...
الهی عزیز دلم...فدات بشم من خدارو شکر دوستی به مهربونی شما پیدا کردم چشم حتما خدا به حق حضرت فاطمه و ام البنین دل همه ی چشم انتظارارو شاد کنه...خیلی عشقی مهربون😘❤