2777
2789
عنوان

امروز برام...

200 بازدید | 18 پست

امروز برام یه روز عالیه... درسته نیم ساعت پیشم تاپیک زدم و کمی استرس داشتم ولی الان حس عالی دارم و گفتم باهاتون به اشتراک بزارمم جهت انرژی مثبت....امیدوارم امروز برای همتون روز خوبی باشه، 💋💋💋💋💋💋💋💋

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

چه زود تغییر فاز دادی آفرین 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامن ک فک نکنم چون دوسه ساعت دیگه بایدبرم بالافرشای مادرشوهرو کمک کنم😒خودمم خورده ریزای خونه تکونیم مونده😑

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
برامن ک فک نکنم چون دوسه ساعت دیگه بایدبرم بالافرشای مادرشوهرو کمک کنم😒خودمم خورده ریزای خونه تکونی ...

شماها چقدر فعالید من هنوز هیچ کاری نکردم  

خدایا ممنونم که دعاهای خیرم رو مستجاب میکنی 
ایکاش عید می رفتیم تو خونه دلخواه و پر از برکت خودمون

ایشالله که میرین حالا عیدم نشه عیبی نداره که♥♥♥

برامن ک فک نکنم چون دوسه ساعت دیگه بایدبرم بالافرشای مادرشوهرو کمک کنم😒خودمم خورده ریزای خونه تکونی ...

اوف خیلی سخته کارای خونه

چشم به هم بزنی تمومه😉😉😉

پری نشدم کلا شبیه زنای حامله بدنم ورم کرده

اگه دلت بچه میخاد که خداکنه حامله باشی و سال جدید رو با اون فندوق تو شیمکت شروع کنی😍