2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 37 پست
میترسم آز بدم چون ی بیبی هاله انداخت بقیه هیچ

بذار چندروز بگذره پری نشدی آزبده عزیزم.توکل کن به خدا.من خودم چندماه پیش خونریزی کمی داشتم وتموم شد ۶روز بعد موعد هاله افتاد.بعدم آزم مثبت شد دکتر احمق بهم شیاف داد نفرستاد منو سونو تا بچم تولوله رشد کرد بعدم‌ سقط شد لولمم درآوردن بابچم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بذار چندروز بگذره پری نشدی آزبده عزیزم.توکل کن به خدا.من خودم چندماه پیش خونریزی کمی داشتم وتموم شد ...

وااااااای عزیزم چقد سخت. منم پارسال باردار شدم سقط شد ضربان قلب جنین ایستاد 😔

وااااااای عزیزم چقد سخت. منم پارسال باردار شدم سقط شد ضربان قلب جنین ایستاد 😔

عزیزم الهی بمیرم عمرش به دنیا نبوده فرشته بوده رفته پیش خدا مال منم قلب داشت.خدابزرگه مامان میشی الهی بزوووووودی شایدم الان بارداری اگه آزت مثبت شد برای منم دعاکن.

عزیزم الهی بمیرم عمرش به دنیا نبوده فرشته بوده رفته پیش خدا مال منم قلب داشت.خدابزرگه مامان میشی اله ...

خدا نکنه گلم. انشالله خدا دامن همه منتظرا رو تا روز ولادت حضرت فاطمه سبز کنه🙏🙏🙏🙏

مال منم همينطور شده 

٢٢موعدمه 

سه شنبه شب بي بي چك زيموها زدم نيم ساعت نشد يه هاله قرمز قشنگ ديدم 

فرداش مديكور زدم منفي شد 

پنج شنبه صبح  ويور زدم قشنگ همون لحظه هاله شد 

دوباره ديروز مديكور زدم منفي 

امروز زدم بعد چند ساعت هاله داره

حال خيلي بدي 

خدا به همه نگاه كنه 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

انقد كه منتظريم صبرمون ديگ تموم شده

هرماه ميگيم زودتر از موعد نميزنيم ولي باز 

اصلا كي اين بي بي چك اختراع كرد😡😂

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
مال منم همينطور شده  ٢٢موعدمه  سه شنبه شب بي بي چك زيموها زدم نيم ساعت نشد يه هاله قرمز ...

وااااااای میفهمم چی میگی منم خیلی بلاتکلیفم ولی دیگه خودمو امیدوار نمیکنم و میگم منفیه توهم خودتو بزن بیخیالی😐😐😔

وااااااای میفهمم چی میگی منم خیلی بلاتکلیفم ولی دیگه خودمو امیدوار نمیکنم و میگم منفیه توهم خودتو بز ...

دقيقا منم حال شمارو ميفهمم

خدا بهمون صبر بده عزيزم 

وااااااای میفهمم چی میگی منم خیلی بلاتکلیفم ولی دیگه خودمو امیدوار نمیکنم و میگم منفیه توهم خودتو بز ...

اصلا ديگ روم نميشه بي بي چك بخرم 

انقد كه منتظريم صبرمون ديگ تموم شده هرماه ميگيم زودتر از موعد نميزنيم ولي باز  اصلا كي اين بي ...

اتفاقا من این ماه نخواستم بزنم لکه بینی ک داشتم گفتم خب دیگه پریودم شدم بعد 2 روز که قطع شد شک کردم چون همیشه میفتادم رو خونریزی بعدش